За сайта

Zapadno.com е информационен сайт за общините Брезник и Трън. Чрез страниците на Zapadno.com ще научите най-новото, най-актуалното и най-полезното свързано с Брезник, Трън и региона. Освен авторски материали на вниманието на посетителите ще се представят читателски статии. Екипът на сайта Zapadno.com държи и залага на обективността в материалите.

В България има два типа журналисти – такива, които залагат свободата на словото, за да не рискуват своята собствена такава и такива, които рискуват живота си в името на свободата на словото.

Този цитат изглежда като виц в днешна България, но вярвайте, че хората, които стоим зад сайта се стремим да бъдем на сто процента обективни, за да бъдете най-добре информирани.

Сайтът Zapadno.com официално стартира на 16 януари 2017 година.

Zapadno.com позволява цитиране на авторска информация от страниците на сайта, но при споменаване на източника и прилагане на хиперлинк към оригиналната публикация (в случаите, когато това е възможно). Снимките и видеата, публикувани в сайта Zapadno.com, са обект на авторско право, освен ако в публикациите не е посочен друг източник или автор.

Loading...