За сайта

Zapadno.com е информационен сайт за общините Брезник и Трън. Чрез страниците на Zapadno.com ще научите най-новото, най-актуалното и най-полезното свързано с Брезник, Трън и региона. Освен авторски материали на вниманието на посетителите ще се представят читателски статии. Екипът на сайта Zapadno.com държи и залага на обективността в материалите.

В България има два типа журналисти – такива, които залагат свободата на словото, за да не рискуват своята собствена такава и такива, които рискуват живота си в името на свободата на словото.

Този цитат изглежда като виц в днешна България, но вярвайте, че хората, които стоим зад сайта се стремим да бъдем на сто процента обективни, за да бъдете най-добре информирани.

Сайтът Zapadno.com официално стартира на 16 януари 2017 година.

Zapadno.com позволява цитиране на авторска информация от страниците на сайта, но при споменаване на източника и прилагане на хиперлинк към оригиналната публикация (в случаите, когато това е възможно). Снимките и видеата, публикувани в сайта Zapadno.com, са обект на авторско право, освен ако в публикациите не е посочен друг източник или автор.

Актуалност и удобства

7 дни в седмицата информационният сайт за Брезник и Трън предоставя новини от двете общини или такива, които са свързани с тях.

Информационният сайт за Брезник и Трън предоставя специални функции за удобство на своите читатели. Четейки нашите публикации можете да избирате опцията за автоматичен превод на публикациите в сайта. Автоматично могат да се превеждат текстовете на български, английски или руски език. Тази опция се намира вдясно за настолни компютри и най-отдолу за мобилни устройства.

Допълнителна функция от страниците на сайта е разписание на превозите на пътници от автобусен транспорт “Кракра” от Брезнишко и трънското село Лялинци до Перник и обратно (за разглеждане на разписанието е необходимо да бъде натиснат банерът “РАЗПИСАНИЕ АТ “КРАКРА” ООД“, който се намира вдясно на сайта за настолни компютри и най-отдолу на лентата за мобилни устройства).

Loading...