За реклама

Какво е банер?
Уеб-банерите (интернет-банери или само банери) са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата — анимирано или графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата.

За какво служи?
Банерът има за цел да увеличи посетителите на Вашия сайт като прехвърля трафик от сайта, на който е поставен.

Zapadno.com Ви предлага два различни по размер, позиция и цена банери. Сайтът предлага още няколко типа реклама – чрез публикация или обява.

 

РЕКЛАМЕН ПЛАН НА САЙТА 

1. – Банери в дясната лента на сайта (Позиция – 1 и Позиция 2):

Този вид банери са разположени от дясната лента на сайта, където се намира менюто с прогнозите за времето в Брезник и Трън, Фейсбук страницата на сайта с последните публикации и други. Броят на банерите в тази лента е 2. Цената за наемане на 1 банер за 1 месец е 100 лева /без ДДС/.

Отстъпки при наемане на банера за период от 12 месеца (по договаряне). Научете за тях като се свържете с нас на телефон: 0895 212 868 или на електронната поща: reklama@zapadno.com

На примерното каре виждате оригиналните размери, които излизат на първата страница в сайта. По Ваше желание размерите на банера могат да се коригират (намаляват или увеличават).

2. – Банери в долния край на сайта (Позиция – 3 и 4):

Този вид банери са разположени в долния край на сайта. Броят на банерите в тази лента е 3. Цената за наемане на 1 банер за 1 месец е 50 лева /без ДДС/. На примерното каре виждате оригиналните размери, които излизат на първата страница в сайта.

* Ако нямате собствен банер може да Ви изработим такъв безплатно по Ваши критерии и изисквания.

* Банерите не са на импресии, а на период.

3. – Рекламни публикации на първа страница и в архива на сайта:

Предлагаме Ви и рекламни публикации, които могат да бъдат преглеждани от първа страница в рамките на няколко дни (в зависимост от интензивността на публикациите, които излизат). Освен текст, който да предлага Вашия продукт или рекламира Вашата фирма в рекламната публикация могат да бъдат включени галерия от снимки, видео и линк към Вашия сайт. Рекламната публикация се запазва в архива на сайта Zapadno.com, ако вече не е видима на първа страница. Цената за една рекламна публикация е 30 лева /без ДДС/.

4. – Безплатни граждански и фирмени обяви в категорията „Обяви“:

Предлагаме на бизнес партньорите ни и нашите читатели безплатни фирмени и граждански обяви. За тази цел сме създали специална категория Обяви, в която ще бъдат публикувани обявите, които всеки може да изпрати на електронната поща на сайта: reklama@zapadno.com

 

Възползвайте се от условията ни за реклама в сайта Zapadno.com, за да може Вашият продукт да достигне до многобройната ни читателска аудитория от Брезник, Трън и региона.

Координати за връзка със сайта Zapadno.com:

E-mail: reklama@zapadno.com

Телефон: 0895 212 868

Facebook: www.facebook.com/zapadno

Видео канал в YouTube: Zapadno

Вижте разположенията на банерите:

Позиция – 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Позиция – 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Позиция –  3 и 4