Издател показва 150 туристически обекта, 40 маршрута и 51 села от трънско в енциклопедичен пътеводител

Енциклопедичен пътеводител показва забележителностите от трънския край и западните покрайнини, предаде репортер на Zapadno.com.

Книгата, която е в процес на финализиране е дело на Димитър Тонин, който е създател и отговорен редактор на първото българско езотерично издателство “Шамбала”. Плановете на автора са изданието да излезе през месец май, тази година.

“Съдържанието още не е направено. Не мога да кажа и колко страници ще бъде, засега са около 480, но вероятно ще станат по-малко след престранирането. Книгата ще бъде с чернобели илюстрации, към нея ще има CD с цветна електронна версия на текста, допълнителни цветни фотоси на повечето от обектите, карти и файлове за джипиес.”, сподели Димитър Тонин пред Zapadno.com.

Материалите, който ще са поместени в енциклопедичния пътеводител са събирани през последните 5-6 години. “Първите сериозни обходи за маркиране и заснемане са от 2009 година.
В по-късен момент ще мога да кажа и общата дължина на туристическите маршрути.”, добави още авторът.

Димитър Тонин

Книгата е част от основните проекти на Димитър Тонин – “Мистичен Пътешественик”. Целта на проекта е създаването на енергийна карта на свещените места в България. В нея ще се включват пътеводителите на свещените места за Софийска, Благоевградска, Кюстендилска, Пернишка, Бургаска, Варненска области, Маджарово, Странджа, Трънския край и други райони.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...