Издател показва 150 туристически обекта, 40 маршрута и 51 села от трънско в енциклопедичен пътеводител

Енциклопедичен пътеводител показва забележителностите от трънския край и западните покрайнини, предаде репортер на Zapadno.com.

Книгата, която е в процес на финализиране е дело на Димитър Тонин, който е създател и отговорен редактор на първото българско езотерично издателство “Шамбала”. Плановете на автора са изданието да излезе през месец май, тази година.

“Съдържанието още не е направено. Не мога да кажа и колко страници ще бъде, засега са около 480, но вероятно ще станат по-малко след престранирането. Книгата ще бъде с чернобели илюстрации, към нея ще има CD с цветна електронна версия на текста, допълнителни цветни фотоси на повечето от обектите, карти и файлове за джипиес.”, сподели Димитър Тонин пред Zapadno.com.

Материалите, който ще са поместени в енциклопедичния пътеводител са събирани през последните 5-6 години. “Първите сериозни обходи за маркиране и заснемане са от 2009 година.
В по-късен момент ще мога да кажа и общата дължина на туристическите маршрути.”, добави още авторът.

Димитър Тонин

Книгата е част от основните проекти на Димитър Тонин – “Мистичен Пътешественик”. Целта на проекта е създаването на енергийна карта на свещените места в България. В нея ще се включват пътеводителите на свещените места за Софийска, Благоевградска, Кюстендилска, Пернишка, Бургаска, Варненска области, Маджарово, Странджа, Трънския край и други райони.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...