Zapadno.com бори студа в Брезник и Трън с кампанията “Моля, затваряйте вратата”

Новият информационен сайт за Брезник, Трън и региона  – Zapadno.com се обявява против студа в жилищните сгради с кампанията “Моля, затваряйте вратата”. Над 60 блока в двете общини и дузина търговски обекти бяха налепени със стикерите свързани с кампанията.

Кампанията стартира вчера, на 17 януари в градовете Брезник и Трън. Целта на “Моля, затваряйте вратата” е входните врати на жилищните сгради в населените места да се затварят. При тези минусови температури за всеки вход на блок е добре вратата му да изпълнява функцията си, за която е поставена.

Надписът на входната врата на блок в град Трън

Нашият човек, който обходи Брезник и Трън сподели, че почти половината врати на жилищни сгради са били открехнати или отворени. Една единствена врата посрещна кампанията ни с надпис “МОЛЯ ЗАТВАРЯЙТЕ ВРАТАТА”, изпринтен на лист хартия. Вратата е на блок в град Трън, където се помещава и ловно-рибарско сдружение “Руй”.

От Zapadno.com приветстваме хората, които са се сетили да сложат този надпис и да затворят вратата на входа. Следете новия информационен сайт за Брезник, Трън и региона, за да научавате новостите в двете общини.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...