Zapadno.com бори студа в Брезник и Трън с кампанията “Моля, затваряйте вратата”

Новият информационен сайт за Брезник, Трън и региона  – Zapadno.com се обявява против студа в жилищните сгради с кампанията “Моля, затваряйте вратата”. Над 60 блока в двете общини и дузина търговски обекти бяха налепени със стикерите свързани с кампанията.

Кампанията стартира вчера, на 17 януари в градовете Брезник и Трън. Целта на “Моля, затваряйте вратата” е входните врати на жилищните сгради в населените места да се затварят. При тези минусови температури за всеки вход на блок е добре вратата му да изпълнява функцията си, за която е поставена.

Надписът на входната врата на блок в град Трън

Нашият човек, който обходи Брезник и Трън сподели, че почти половината врати на жилищни сгради са били открехнати или отворени. Една единствена врата посрещна кампанията ни с надпис “МОЛЯ ЗАТВАРЯЙТЕ ВРАТАТА”, изпринтен на лист хартия. Вратата е на блок в град Трън, където се помещава и ловно-рибарско сдружение “Руй”.

От Zapadno.com приветстваме хората, които са се сетили да сложат този надпис и да затворят вратата на входа. Следете новия информационен сайт за Брезник, Трън и региона, за да научавате новостите в двете общини.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...