Вижте какво решаваха местните парламентаристи на Брезник на заседанието си днес – ВИДЕО

Тази сутрин се състоя заседание на Общински съвет-Брезник, на което бяха решавани 7 точки в дневния ред, предаде репортер на Zapadno.com.

Сред точките в дневния ред бяха съгласие за даване право за временно ползване върху общински имоти от „Трейс Рисорсиз“ ЕООД, заявление от Георги Георгиев за еднократна финансова помощ и отчет на дейността на общинския съвет и комисиите към него за изминалата 2016 година. На заседанието се разбра скръбната вест, че Георги Георгиев е починал на 23 януари.

Общинският съветник от БСП Иван Ставрев предложи няколко допълните точки. Една от тях беше съдбата на общинската тоалетна в град Брезник. Неговите предложения събраха аплодисментите на присъстващите.

Част от присъстващите си тръгнаха след като беше приет бюджета за 2017 година.

По отношение на отчета за дейността на Общински съвет-Брезник и неговите комисии за 2016 година общинският съветник от политическа партия “Нова алтернатива” Десислава Стоилова възрази. Тя възрази и срещу кмета на Община Брезник Васил Узунов, който по нейни думи не и бил отговорил на зададени писмени питания от месец декември, 2015 година.

В края на заседанието кметът Васил Узунов се качи на трибуната и отговори на възраженията отправени от Десислава Стоилова. Градоначалникът отговори и на въпрос поставен от общинския съветник Иван Ставрев във връзка със село Гигинци.

Как премина сесията на общинския съвет в Брезник може да видите във видеата, които камерата на Zapadno.com засне.

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-БРЕЗНИК:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...