Вижте какво решаваха местните парламентаристи на Брезник на заседанието си днес – ВИДЕО

Тази сутрин се състоя заседание на Общински съвет-Брезник, на което бяха решавани 7 точки в дневния ред, предаде репортер на Zapadno.com.

Сред точките в дневния ред бяха съгласие за даване право за временно ползване върху общински имоти от „Трейс Рисорсиз“ ЕООД, заявление от Георги Георгиев за еднократна финансова помощ и отчет на дейността на общинския съвет и комисиите към него за изминалата 2016 година. На заседанието се разбра скръбната вест, че Георги Георгиев е починал на 23 януари.

Общинският съветник от БСП Иван Ставрев предложи няколко допълните точки. Една от тях беше съдбата на общинската тоалетна в град Брезник. Неговите предложения събраха аплодисментите на присъстващите.

Част от присъстващите си тръгнаха след като беше приет бюджета за 2017 година.

По отношение на отчета за дейността на Общински съвет-Брезник и неговите комисии за 2016 година общинският съветник от политическа партия “Нова алтернатива” Десислава Стоилова възрази. Тя възрази и срещу кмета на Община Брезник Васил Узунов, който по нейни думи не и бил отговорил на зададени писмени питания от месец декември, 2015 година.

В края на заседанието кметът Васил Узунов се качи на трибуната и отговори на възраженията отправени от Десислава Стоилова. Градоначалникът отговори и на въпрос поставен от общинския съветник Иван Ставрев във връзка със село Гигинци.

Как премина сесията на общинския съвет в Брезник може да видите във видеата, които камерата на Zapadno.com засне.

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-БРЕЗНИК:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...