Започна сесията на общинския съвет на Брезник, сред точките са приемането на бюджета и отчет за 2016 г.

В 10:30 часа започна заседанието на Общински съвет-Брезник. То се провежда в малкия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в града. Сред присъстващите са кметове, кметски наместници, служители на Община Брезник и граждани, предаде репортер на Zapadno.com.

Председателят на общинския съвет Виолета Младенова откри заседанието и оповести дневния ред. Точките, които местните парламентаристи ще разглеждат са 7. Сред тях са съгласие за даване право за временно ползване върху общински имоти от „Трейс Рисорсиз“ ЕООД, заявление от Георги Георгиев за еднократна финансова помощ и отчет на дейността на общинския съвет и комисиите към него за изминалата 2016 година.

Вижте дневния ред на заседанието на Общински съвет-Брезник:

  1. Докладна записка относно: Проект на бюджет за 2017 г. на Община Брезник.
  2. Докладна записка относно: Отмяна на ал.3, т.2 и т.3 от чл.17 и т.3 от §1 на Наредба № 1 за осигуряване на обществения ред, чистотата, организацията и безопасността на движението на територията на Община Брезник и допълнение на същата.
  3. Докладна записка относно: Съгласие за даване право за временно ползване върху общински имоти, земеделска земя по чл.19 от ЗСПЗЗ за извършване на прединвестиционно геоложко проучване на имоти №06286.102.206286.71.27 06286.81.34 в землището на гр. Брезник от фирма „Трейс Рисорсиз“ ЕООД.
  1. Докладна записка относно: Промяна в поименния списък за капиталови разходи през 2016 г. към 09.01.2017 г.
  2. Отчет за дейността на Общински съвет Брезник и неговите комисии за 2016 г.
  3. Докладна записка относно: Приемане Програма за работата на Общински съвет-Брезник за 2017 г.
  4. Заявление от Георги Славов Георгиев за еднократна финансова помощ.

Очаквайте до минути подробности, видео и снимки от сесията. Какво гласуваха и решиха общинските съветници на Брезник, следете Zapadno.com и ще разберете първи.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...