Десислава Стоилова от “Нова алтернатива”: Никой не обърна внимание на нещата, които Общински съвет-Брезник не е свършил

Общинският съветник Десислава Стоилова от политическа партия “Нова алтернатива” възрази срещу отчета за дейността на Общински съвет-Брезник и неговите комисии за 2016 година, предаде репортер на Zapadno.com.

Десислава Стоилова възрази от трибуната на днешното заседание на общинския съвет, което се проведе в местното читалище “Просвещение-1870”.

“За съжаление никой не обърна внимание на нещата, които не сме свършили, нямаше никакви коментари по подобряване работата на общинския съвет. Визирам на първо място фактът, че не се направиха посещения по селата каквато беше идеята още преди да дойде реда и подготовка на приемане на бюджета за 2017-а – общинските съветници да се срещнат с населението, за да имат по-пълна представа от проблемите, които трябва да се решават на съответната територия.”, каза Десислава Стоилова.

Тя добави, че общинския съвет на Брезник не е изпълнил програмата си. Общинският съветник оповести, че от месец декември, 2015 година има 4 писмени питания към кмета на Община Брезник Васил Узунов.

“До момента нямам отговор за моя радост. В интерес на населението едно от нещата, които ме интересуваха беше дейността на туристическия информационен център. Вече има назначени служители и той работи, което както е в интерес на общината, така и на гостите, на туристическите групи.”, добави още Стоилова.

В края на заседанието кметът Васил Узунов се качи на трибуната и отговори на възраженията отправени от Десислава Стоилова.

“На госпожа Стоилова искам да отговоря, че въпросите, които ми е задала както тя самата каза за инфо центъра отпада нуждата от отговор. На някои от въпросите съм отговарял на други институции, а винаги мога да дам справка за това, което ме е питала. На всичките въпроси, които тя е задавала съм и давал отговор. Да, не лично на нея, но доста изчерпателни отговори ми се е налагало. Не знам защо нейните въпроси са съвпадали с други, които са ми задавали. Това е много дълъг разговор, няма да ви ангажирам.”, каза градоначалникът Васил Узунов.

Очаквайте по-късно подробности и видео от сесията. Какво гласуваха и решиха общинските съветници на Брезник, следете Zapadno.com и ще разберете първи.

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...