Ужасяващи находки на пътя Трън-Брезник! Заек в торба на шосето и останки от бездомно куче втрещяват шофьорите

Шокиращи гледки могат да бъдат видяни в отсечката Трън-Брезник по републиканския път II-63, установи обективът на Zapadno.com.

Читалите-шофьори Андрей Кирилов и Велислав сигнализираха до Zapadno.com за разкъсано бездомно куче и мъртъв заек в отсечката Трън-Брезник.

“Здравейте пиша Ви за една възмутителна гледка, която видях във вторник, сутринта. Често минавам по пътя от Трън за Перник и обратно. Малко преди отбивката за село Банкя забелязах нещо да се отличава от снега по близката ливада. Най – вероятно това беше скелет на куче от това, което видях. Няколко малки животински стъпки водеха към него, а също и човешки стъпки.”, писа Андрей Кирилов.

През вчерашния ден Велислав звънна на сайта ни и разказа, че забелязал торба на шосето в отсечката Брезник-Трън, на 300 метра след отбивката за село Конска. Той спрял и останал озадачен като видях труп на заек в торбата.

Камерата на Zapadno.com провери двата читателски сигнала и се натъкна на ужасяващите находки описани от шофьорите.

Какво е накарало някой да изхвърли заек в торба на пътя и какво е разкъсало бездомното куче можем само да гадаем, но е факт жестокостта, с която са извършени тези деяния.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...