Ужасяващи находки на пътя Трън-Брезник! Заек в торба на шосето и останки от бездомно куче втрещяват шофьорите

Шокиращи гледки могат да бъдат видяни в отсечката Трън-Брезник по републиканския път II-63, установи обективът на Zapadno.com.

Читалите-шофьори Андрей Кирилов и Велислав сигнализираха до Zapadno.com за разкъсано бездомно куче и мъртъв заек в отсечката Трън-Брезник.

“Здравейте пиша Ви за една възмутителна гледка, която видях във вторник, сутринта. Често минавам по пътя от Трън за Перник и обратно. Малко преди отбивката за село Банкя забелязах нещо да се отличава от снега по близката ливада. Най – вероятно това беше скелет на куче от това, което видях. Няколко малки животински стъпки водеха към него, а също и човешки стъпки.”, писа Андрей Кирилов.

През вчерашния ден Велислав звънна на сайта ни и разказа, че забелязал торба на шосето в отсечката Брезник-Трън, на 300 метра след отбивката за село Конска. Той спрял и останал озадачен като видях труп на заек в торбата.

Камерата на Zapadno.com провери двата читателски сигнала и се натъкна на ужасяващите находки описани от шофьорите.

Какво е накарало някой да изхвърли заек в торба на пътя и какво е разкъсало бездомното куче можем само да гадаем, но е факт жестокостта, с която са извършени тези деяния.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...