Областният управител на Перник: Получих обещание от АПИ, че тази година пътят Брезник-Сливница ще бъде ремонтиран

Областният управител на Перник д-р Александър Александров поставя за обсъждане проблемния пътен участък между общините Брезник и Сливница. Той е получил обещание от ръководството на АПИ, че през тази година проблемния участък ще бъде ремонтиран. Това заяви областният управител в ефира на телевизията “Кракра”.

Пътят между двете общини е в лошо състояние, особено между селата Ракита и Гургулят. Път III-811 e част от Републиканската пътна мрежа на България. От години участъкът между брезнишкото село Арзан и град Сливница не се ремонтира. На няколко пъти по инициатива на кметският наместник на село Гургулят в образувалите се дупки са изсипва баластра, която след проливни дъждове се отмива в деретата край пътя.

“Аз лично, на всяко заседание вкарвам за обсъждане пътя Брезник-Сливница. Това е нещо, което смятам, че ще бъде от голяма полза за нас и за София област. Имам подкрепа от областния управител на София област Росица Иванова. Доколкото можем двамата вкарваме това във всяко заседание да бъде разглеждано, да бъде вкарвано като приоритетно. Сега дори имаме обещание от управлението на АПИ, че през тази година ще бъде вкарано за разглеждане, дори да се стигне до извършване на ремонт на този път. Лично аз си мисля, че това е най-лошият път в България може би.”, каза областният управител на Перник д-р Александър Александров.

Виж също...

1 Response

  1. наблюдател каза:

    а дано ама надали

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...