Справка в Агенцията по обществени поръчки: Храната на социалните заведения в Трън струва 96 000 лева

Храната в шестте социални заведения в град Трън струва 96 хиляди лева с ДДС. Това установи справка от Агенцията по обществени поръчки. Сумата обявена от Агенцията е без ДДС и е 80 хиляди лева, видя Zapadno.com.

Доставката на хранителни продукти ще се извършва след предварителна заявка в зависимост от нуждите на социалните заведения разположени на територията на общината. В Трън са разположени три центъра за настаняване от семеен тип обединени в Социални услуги от резидентен тип, Домашен социален патронаж, Център за ранна интервенция на уврежданията и детска градина “Ален мак”.

Според клауза в обществената поръчка доставяните хранителни продукти трябва да отговарят на изискванията на Закона за храните и всички други санитарни, ветеринарно-санитарни хигиенни и други норми, установени от действащото законодателство в Република Българя.

Хранителните продукти се делят на: хляб, и хлебни изделия, мелничарски продукти, нишесте, нишестени изделия и тестени изделия; мляко и млечни продукти; месо и месни продукти; плодове и зеленчуци; захар и захарни изделия; риба, животински и растителни масла, яйца, хранителни подправки и сосове; детски храни. Подробният списък на храните са включени в отделна страница от документацията.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...