ГЕРБ обеща да надгражда започнатото при наличните възможности на бюджета и икономиката

Искам да кажа на моите опоненти – времето на моята толерантност приключи, обяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в петък при представянето на акцентите от предизборната програма на партията. В представянето участваха бивши министри и депутати на ГЕРБ, столичният кмет Йорданка Фандъкова и други, пише mediapool.bg.

Борисов за пореден път се опита да разграничи своите две правителства в грабежа “КТБ”, изтъквайки, че когато банката формално се срина през 2014 г., партията му е била в опозиция.

Да видим какво ще изкарат, каза той по повод настоящата ревизия на управлението му, извършвана от служебния кабинет. “Много добре знам, че това, което правят сега, е страна в предизборната кампания. Всяко едно изречение, което спестява чудовищните манипулации и кражби, се опитват върху нашето име да го насложат. Тези, които разбиха КТБ, не могат да го припишат на нас. Не могат да го припишат на нас, ние бяхме в опозиция. Надявам се много скоро вече да има обвинителен акт по КТБ“, коментира Борисов. По думите му фалшивите новини, които се правят и манипулират, няма да се оставят вече без отговор.

Друго важно послание на ГЕРБ е плътното престрояване зад каузата на шоумена Слави Трифонов, който пък действа в тандем с главния прокурор за цялостна промяна на избирателната система, без право на корекции от страна на парламента.

 Борисов заяви, че ако съдът се произнесе, че референдумът за избирателната система е задължителен, то следващият парламент трябва само да въведе мажоритарните избори и да се разпусне. Такъв ултиматум към следващия парламент отправи тази седмица Слави Трифонов.

На фона на развихрените социални обещания на БСП във всички посоки, съчетани със заявка за държавно субсидиране на производители и рестарт на провалени руски енергийни проекти, програмата на досегашната управляваща партия предлага надграждане при наличните възможности на бюджета и икономиката.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...