ГЕРБ обеща да надгражда започнатото при наличните възможности на бюджета и икономиката

Искам да кажа на моите опоненти – времето на моята толерантност приключи, обяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в петък при представянето на акцентите от предизборната програма на партията. В представянето участваха бивши министри и депутати на ГЕРБ, столичният кмет Йорданка Фандъкова и други, пише mediapool.bg.

Борисов за пореден път се опита да разграничи своите две правителства в грабежа “КТБ”, изтъквайки, че когато банката формално се срина през 2014 г., партията му е била в опозиция.

Да видим какво ще изкарат, каза той по повод настоящата ревизия на управлението му, извършвана от служебния кабинет. “Много добре знам, че това, което правят сега, е страна в предизборната кампания. Всяко едно изречение, което спестява чудовищните манипулации и кражби, се опитват върху нашето име да го насложат. Тези, които разбиха КТБ, не могат да го припишат на нас. Не могат да го припишат на нас, ние бяхме в опозиция. Надявам се много скоро вече да има обвинителен акт по КТБ“, коментира Борисов. По думите му фалшивите новини, които се правят и манипулират, няма да се оставят вече без отговор.

Друго важно послание на ГЕРБ е плътното престрояване зад каузата на шоумена Слави Трифонов, който пък действа в тандем с главния прокурор за цялостна промяна на избирателната система, без право на корекции от страна на парламента.

 Борисов заяви, че ако съдът се произнесе, че референдумът за избирателната система е задължителен, то следващият парламент трябва само да въведе мажоритарните избори и да се разпусне. Такъв ултиматум към следващия парламент отправи тази седмица Слави Трифонов.

На фона на развихрените социални обещания на БСП във всички посоки, съчетани със заявка за държавно субсидиране на производители и рестарт на провалени руски енергийни проекти, програмата на досегашната управляваща партия предлага надграждане при наличните възможности на бюджета и икономиката.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...