Младежки информационно-консултантски център-Перник търси двама студенти от областта за стаж по програма

Младежки информационно-консултантски център-Перник обявява 2 позиции за стаж по програма Студентски практики, на МОН. Изискването е студентите да бъдат от специалностите „Публична администрация” и „Администрация и управление” и да живеят на територията на област Перник, съобщиха от МКИЦ-Перник.

От тях се очаква да се включат активно в кампанията на МИКЦ-Перник „Познаваме ли институциите…?”, която ще стартира съвсем скоро. В момента се изготвя анкета, от която да бъде събрана и обобщена информация до каква степен младите хора на възраст от 15 до 29г. Знаят как и къде да търсят правата си, запознати са с органите на местно самоуправление. Резултатите от анкетата ще бъдат обявени публично на информационен ден. Освен това, ще бъдат организирани срещи и дискусии с представители на местната и държавна власт, с цел подобряване на структурния диалог между младите хора и институциите.

МИКЦ Перник търси и доброволци, които да се включат в организирането на обучения и в кампанията #ПерникнаМладите, която ще стартира през месец февруари.

„Очакваме да се включат всички, млади хора, които имат креативни идеи и желание да научат нещо полезно през свободното си време, да обогатят контактите си и да развият средата около себе си. Това, което можем да им предложим ние, е да работят с наистина добър екип от професионалисти и експерти в различни тематични области, както и да развият качества, които ще помогнат за бъдещото им кариерно развитие, споделя Станислава Генадиева, ръководител на МИКЦ-Перник. И добави, че всички, които се включат в екипа и допринесат за успешните резултати ще получат удостоверения.

Всички, желаещи да се включат могат да го направят, чрез специални онлайн форми за кандидатстване, публикувани на фейсбук страницата на МИКЦ-Перник в срок до 13 февруари.

„Младежки информационно-консултантски център – Перник” е проект на сдружение „Обектив” и се финансира по Национална програма за младежта (2016-2020), от Министерство на младежта и спорта.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...