Младежки информационно-консултантски център-Перник търси двама студенти от областта за стаж по програма

Младежки информационно-консултантски център-Перник обявява 2 позиции за стаж по програма Студентски практики, на МОН. Изискването е студентите да бъдат от специалностите „Публична администрация” и „Администрация и управление” и да живеят на територията на област Перник, съобщиха от МКИЦ-Перник.

От тях се очаква да се включат активно в кампанията на МИКЦ-Перник „Познаваме ли институциите…?”, която ще стартира съвсем скоро. В момента се изготвя анкета, от която да бъде събрана и обобщена информация до каква степен младите хора на възраст от 15 до 29г. Знаят как и къде да търсят правата си, запознати са с органите на местно самоуправление. Резултатите от анкетата ще бъдат обявени публично на информационен ден. Освен това, ще бъдат организирани срещи и дискусии с представители на местната и държавна власт, с цел подобряване на структурния диалог между младите хора и институциите.

МИКЦ Перник търси и доброволци, които да се включат в организирането на обучения и в кампанията #ПерникнаМладите, която ще стартира през месец февруари.

„Очакваме да се включат всички, млади хора, които имат креативни идеи и желание да научат нещо полезно през свободното си време, да обогатят контактите си и да развият средата около себе си. Това, което можем да им предложим ние, е да работят с наистина добър екип от професионалисти и експерти в различни тематични области, както и да развият качества, които ще помогнат за бъдещото им кариерно развитие, споделя Станислава Генадиева, ръководител на МИКЦ-Перник. И добави, че всички, които се включат в екипа и допринесат за успешните резултати ще получат удостоверения.

Всички, желаещи да се включат могат да го направят, чрез специални онлайн форми за кандидатстване, публикувани на фейсбук страницата на МИКЦ-Перник в срок до 13 февруари.

„Младежки информационно-консултантски център – Перник” е проект на сдружение „Обектив” и се финансира по Национална програма за младежта (2016-2020), от Министерство на младежта и спорта.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...