Полицията с кампания за комуникация с гражданите – вижте кои са полицейските и младши полицейски инспектори на Брезник и Трън

В ОДМВР-Перник е създадена организация, за ефективна комуникация с гражданите в региона. Мерките са разпоредени от служебният министър на МВР Пламен Узунов, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Перник.

По инициатива на вътрешното ведомство, са изготвени информационни писма, които трябва да стигнат до всеки един гражданин на Република България. В тези писма фигурират данни за полицейските и младши полицейските инспектори, обслужващи съответната територия от населеното място. Посечени са имената, длъжността, служебният телефон и адрес на всеки МВР – служител. Тази информация ще бъде налична за управителите на етажната собственост, собствениците, обитателите и ползвателите на самостоятелни обекти в съответното населено място. Това ще позволява лесна и бърза комуникация на гражданите с полицейските и младши полицейските инспектори по места.

В Пернишка област кампанията е в ход и писмата са достигнали до голяма част от жителите на региона. До няколко дни всички граждани ще знаят кой е служителят на МВР, който отговаря за тяхната сигурност и безопасност и как най-лесно да стигнат до него и да разрешат своите проблеми.

Тази информация ще фигурира и на интернет страницата на ОДМВР-Перник, на адрес: www.pernik.mvr.bg, в раздел „ОД на МВР – Перник“, подраздел „Районни управления полиция“.

Полицейски и младши полицейски инспектори РУП Брезник

Полицейски и младши полицейски инспектори РУП Трън

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...