Забраниха движението на товарни автомобили над 10 тона между трънските села Мрамор и Лева Река, ограничение на движението и по магистрала “Люлин”

Областно пътно управление-Перник въведе забрана за движение на товарни автомобили по пътя между трънските села Мрамор и Лева Река, научи Zapadno.com.

Забраната е в сила до 30 април, тази година и важи за товарни автомобили над 10 тона. Отсечката, в която е въведена забраната е с дължина 15 километра и е част от третокласния път 637, част от Републиканската пътна мрежа.

Друго въведено ограничение има по автомагистрала “Люлин”, което е до 28 февруари. Ограничението е при тунел 1 в района на село Мало Бучино. Там е ограничено движението в дясна активна лента в двете тръби на тунела, поради превантивен ремонт. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съветват от Агенция “Пътна инфраструктура”.

До 9 февруари движението при километър 9-и се осъществява двупосочно в платното в посока Перник, поради свличане на камъни.

Пътищата на различни места в областта са мокри, със заледени участъци, в някои райони като община Брезник вали сняг, в отделни райони има мъгли, съобщават още от АПИ.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...