Забраниха движението на товарни автомобили над 10 тона между трънските села Мрамор и Лева Река, ограничение на движението и по магистрала “Люлин”

Областно пътно управление-Перник въведе забрана за движение на товарни автомобили по пътя между трънските села Мрамор и Лева Река, научи Zapadno.com.

Забраната е в сила до 30 април, тази година и важи за товарни автомобили над 10 тона. Отсечката, в която е въведена забраната е с дължина 15 километра и е част от третокласния път 637, част от Републиканската пътна мрежа.

Друго въведено ограничение има по автомагистрала “Люлин”, което е до 28 февруари. Ограничението е при тунел 1 в района на село Мало Бучино. Там е ограничено движението в дясна активна лента в двете тръби на тунела, поради превантивен ремонт. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съветват от Агенция “Пътна инфраструктура”.

До 9 февруари движението при километър 9-и се осъществява двупосочно в платното в посока Перник, поради свличане на камъни.

Пътищата на различни места в областта са мокри, със заледени участъци, в някои райони като община Брезник вали сняг, в отделни райони има мъгли, съобщават още от АПИ.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...