Центърът за обществена подкрепа в Трън събира и дарява пари за Никола от Нови Искър и Жоро от Перник

Центърът за обществена подкрепа в Трън застава зад каузата в помощ на 12-годишния Жоро от Перник и 3-годишния Никола от Нови Искър, съобщиха за Zapadno.com от институцията.

“Екипът и дечица от ЦОП решихме да дарим парички, които сме събирали от различни благотворителни базари, както и всеки един от нас ще отдели някаква сума от личните си средства.”, съобщават още от Центъра.

“Ако имате желание, помогнете и Вие! Ще поставим кутия за дарение в сградата на ЦОП. Стартираме днес и продължаваме до 16 февруари, 2017 година. На 17 февруари ще преведем в сметката на Жорко и Никола събраната сума. Център за обществена подкрепа ще направи символичен подарък на всеки един от Вас, който се включи в нашата кауза. Да бъдем съпричастни. Благодарим Ви!”, апелират от ЦОП.

Центърът за обществена подкрепа ще раздели сумата на две, за да се помогне на двете деца.

Кутията за дарения се намира на втория етаж в сградата на ЦОП на улица “Александър Стамболийски” № 25.

Припомняме, че 3-годишният Никола страда от обструктивна хидроцефалия и туморна формация в IV -ти вентрикул. Детето е от град Нови Искър. Бащата е от Брезник, а майката от Нови Искър.

12-годишният Жоро е от Перник и страда от друга тежка болест. Единствената надежда за лечението му е в клиника в Турция.

По-рано днес 5-годишно дете от Перник също се включи в благотворителните кампании в помощ на двете деца. Повече информация прочетете като натиснете тук: Заедно можем повече! 5-годишно дете от Перник дари спестяванията си за двете деца, които съюзиха хората в региона – Никола и Жоро

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...