Добра новина! 3-годишният Никола от Нови Искър ще пътува за лечение в Германия, майка му: Благодаря на Господ, че ви има!

3-годишният Никола от град Нови Искър, за когото хиляди хора от различни региони се обединиха и помогнаха за набирането на средства ще замине за лечение в Германия, научи Zapadno.com.

Благата вест беше обявена вчера от майката на момчето, която е от Нови Искър. Бащата на Никола е брезничанин и е сред основните хора, които организират благотворителната кампания.

“Днес повече от всякога искам да благодаря за огромната помощ, която ми оказахте в борбата за живот на Никола !!! Сумата, която само преди дни ме шокира и чието събиране ми се струваше невъзможно днес e реалност. Благодарение на всички вас добри хора бе събрана сумата необходима за първи етап от лечението на Никола. Ние с него продължаваме напред по дългия път на лечение, което без вас не би било възможно!!! Сумата е преведена на болницата. В четвъртък е полета ни и в петък ще може да започне лечението му.
Благодаря на Господ че ви има!”, написа във Фейсбук развълнуваната Цветелина Петкова. Майката показа на членовете във Фейсбук групата “Благотворителен базар за малкия Никола” документът за преведената към немската болница сума.

В акцията по набиране на средства за лечението на Никола се обединиха граждани от различни региони, институции, търговски обекти и дори сурвакарски групи.

Въпреки доброто дело някои се опитаха да се “облажат” от благотворителността на хората.

„В събота, в обект на моя позната, влиза добре облечена, привидно интелигентна дама, с бадж и лист, с текст и печат в ръка.
ЗАЯВЯВА: „Аз съм от общината и със заповед от кметицата събираме всички кутии за дарения за Никола“ !!! Звучи БЕЗУМНО, но някой може да се подведе!“, алармира потребител във Фейсбук групата в помощ на Никола.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...