Доцент Христо Михайлов от Брезник е водач на листата на коалицията „АБВ – Движение 21” в кюстендилско

Предизборно нашествие на перничани регистрират в Кюстендилско, след като брезничанинът Христо Михайлов от АБВ става водач на листата на коалицията с червени окраски „АБВ -Движение 21” в региона. Припомняме, че Валери Жаблянов от Радомирско е номиниран за водач на БСП в Кюстендил, пише viaranews.com.

Явно, доверявайки се на народните легенди, че жителите на Пернишко са непоколебими, хората на Първанов, както и тези в редиците на Корнелия Нинова, залагат на кандидатури от Пернишко, спускайки ги смело в Кюстендилско.

Михайлов, подобно на опонента си водач от БСП Валери Жаблянов, също е от Пернишкия край, той обаче е родом от град Брезник и има научната титла „доцент”. Кандидатът за депутат е заместник-председател на партията от новия състав на Константин Проданов. Доц. Михайлов е преподавател в Лесотехническия университет, бил е 2 мандата начело на Ловно-рибарския съюз в България. През 2014 година на извънредните парламентарни избори ловецът бе изпратен от партията в листата на Добрич. Там обаче не успя да спечели доверието на гражданите.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...