Доцент Христо Михайлов от Брезник е водач на листата на коалицията „АБВ – Движение 21” в кюстендилско

Предизборно нашествие на перничани регистрират в Кюстендилско, след като брезничанинът Христо Михайлов от АБВ става водач на листата на коалицията с червени окраски „АБВ -Движение 21” в региона. Припомняме, че Валери Жаблянов от Радомирско е номиниран за водач на БСП в Кюстендил, пише viaranews.com.

Явно, доверявайки се на народните легенди, че жителите на Пернишко са непоколебими, хората на Първанов, както и тези в редиците на Корнелия Нинова, залагат на кандидатури от Пернишко, спускайки ги смело в Кюстендилско.

Михайлов, подобно на опонента си водач от БСП Валери Жаблянов, също е от Пернишкия край, той обаче е родом от град Брезник и има научната титла „доцент”. Кандидатът за депутат е заместник-председател на партията от новия състав на Константин Проданов. Доц. Михайлов е преподавател в Лесотехническия университет, бил е 2 мандата начело на Ловно-рибарския съюз в България. През 2014 година на извънредните парламентарни избори ловецът бе изпратен от партията в листата на Добрич. Там обаче не успя да спечели доверието на гражданите.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...