Ученици от ОУ “Христо Смирненски” в село Ноевци изработиха мартеници, картички и кукли за благотворителния базар в Брезник – СНИМКИ

Учениците от основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци се включват в благотворителната кауза в помощ на 3-годишния Никола от Нови Искър и 12-годишния Жоро от Перник, предаде репортер на Zapadno.com.

Учениците от всички класове са се включили в изработването на мартеници, картички и кукли, каза директорът на училището Ирена Асенова.

Ръчно изработените изделия ще бъдат изложени на благотворителния базар за 3-годишния Никола, който ще се открие тази вечер в брезнишкото читалище “Просвещение-1870”. Базарът ще започне в 18 часа. В него ще бъдат изложение мартеници, които са направени от четвъртокласниците на брезнишкото училище “Васил Левски”.

“Да помогнем на болни деца – с много обич и надежда, че сме полезни се включваме в благотворителния базар в гр. Брезник! Децата от втори и четвърти клас изработиха картички и мартеници, с които се включиха в благотворителния базар в град Брезник “Да помогнем на Георги и Никола”.”, написаха от училището във Фейсбук.

Разгледайте още снимки изработването на мартениците, картичките и куклите, а довечера може и да си ги закупите в читалището в Брезник:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...