Ученици от ОУ “Христо Смирненски” в село Ноевци изработиха мартеници, картички и кукли за благотворителния базар в Брезник – СНИМКИ

Учениците от основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци се включват в благотворителната кауза в помощ на 3-годишния Никола от Нови Искър и 12-годишния Жоро от Перник, предаде репортер на Zapadno.com.

Учениците от всички класове са се включили в изработването на мартеници, картички и кукли, каза директорът на училището Ирена Асенова.

Ръчно изработените изделия ще бъдат изложени на благотворителния базар за 3-годишния Никола, който ще се открие тази вечер в брезнишкото читалище “Просвещение-1870”. Базарът ще започне в 18 часа. В него ще бъдат изложение мартеници, които са направени от четвъртокласниците на брезнишкото училище “Васил Левски”.

“Да помогнем на болни деца – с много обич и надежда, че сме полезни се включваме в благотворителния базар в гр. Брезник! Децата от втори и четвърти клас изработиха картички и мартеници, с които се включиха в благотворителния базар в град Брезник “Да помогнем на Георги и Никола”.”, написаха от училището във Фейсбук.

Разгледайте още снимки изработването на мартениците, картичките и куклите, а довечера може и да си ги закупите в читалището в Брезник:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...