Зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска получи благодарствено писмо за отлични оценки на дъщеря и

11 благодарствени писма получиха родители на ученици от СУ “Васил Левски” на патронния празник, който се проведе вчера в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Инициативата е на ръководството и педагогическия колектив на училището. Благодарствените писма са за отлично завършване на първия срок за учебната 2016/2017 година от ученици на школото. Признателните писма бяха връчвани от класните ръководители във фоайето на читалище “Просвещение-1870”, където се проведе патронния празник.

Всички родители, които получиха изказаната благодарност бяха приятно изненадани от това. Сред тях беше и зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска. Дъщеря и Вяра Добревска, която е в 10 клас завършва първия срок с отлични оценки. Освен в училище, тя е активна и в благотворителния базар в помощ на 3-годишния Никола, който се проведе през почивните дни в Брезник.

“Горда съм с успехите на моето дете. Не съм очаквала такъв подарък, но се гордея с нейните постижения. Надявам се да продължи по същия път, да се труди и да успява.”, каза за читателите на Zapadno.com зам. кметът Мария Добревска.

Със спектакъл за Васил Левски ученици и учители показаха на публиката в залата как патриотично се чества патронен празник на училище. Зам. кметът Мария Добревска писа отлична оценка за музикално-поетичния спектакъл.

“Много смислен и много добър спектакъл са подготвили колегите, съответно и децата. Много добре подготвени бяха и всичко беше отлично като оценка.”, добави още зам. кметът.

Вижте как се проведе патронния празник като прочетете: Ученици представиха спектакъл за Васил Левски, с който брезнишкото училище отбеляза патронния си празник – ВИДЕО + СНИМКИ

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...