Зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска получи благодарствено писмо за отлични оценки на дъщеря и

11 благодарствени писма получиха родители на ученици от СУ “Васил Левски” на патронния празник, който се проведе вчера в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Инициативата е на ръководството и педагогическия колектив на училището. Благодарствените писма са за отлично завършване на първия срок за учебната 2016/2017 година от ученици на школото. Признателните писма бяха връчвани от класните ръководители във фоайето на читалище “Просвещение-1870”, където се проведе патронния празник.

Всички родители, които получиха изказаната благодарност бяха приятно изненадани от това. Сред тях беше и зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска. Дъщеря и Вяра Добревска, която е в 10 клас завършва първия срок с отлични оценки. Освен в училище, тя е активна и в благотворителния базар в помощ на 3-годишния Никола, който се проведе през почивните дни в Брезник.

“Горда съм с успехите на моето дете. Не съм очаквала такъв подарък, но се гордея с нейните постижения. Надявам се да продължи по същия път, да се труди и да успява.”, каза за читателите на Zapadno.com зам. кметът Мария Добревска.

Със спектакъл за Васил Левски ученици и учители показаха на публиката в залата как патриотично се чества патронен празник на училище. Зам. кметът Мария Добревска писа отлична оценка за музикално-поетичния спектакъл.

“Много смислен и много добър спектакъл са подготвили колегите, съответно и децата. Много добре подготвени бяха и всичко беше отлично като оценка.”, добави още зам. кметът.

Вижте как се проведе патронния празник като прочетете: Ученици представиха спектакъл за Васил Левски, с който брезнишкото училище отбеляза патронния си празник – ВИДЕО + СНИМКИ

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...