Учителките организирали патронния празник на СУ “Васил Левски”: 3 месеца беше подготовката на спектакъла – ВИДЕО

От месец ноември, 2016 година е започнала подготовката на патронния празник на СУ “Васил Левски”, който се проведе вчера в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Подготовката за учениците е започнала преди 2 месеца, а за учителите – 3 месеца за патронния празник. Това казаха учителките Станка Христова и Ася Иванова, които са отговаряли за организацията на музикално-поетичния спектакъл.

Събитието се проведе в голямата зала на читалище “Просвещение-1870” в Брезник. Стотици брезничани и гости на града гледаха на живо постановката, която учениците представиха.

“За учителя не е трудно да се справи. Подготовката изисква предварителна подготовка на сценарий, който е направен още ноември месец. От декември месец са раздадени текстовете на децата и след ваканцията започнахме репетициите.”, каза Нонка Кръстева.

Децата, които взеха участие в спектакъла са всеотдайни и се справят добре с ролите. Това е преценката на двете учителки.

Вижте как се проведе патронния празник като прочетете: Ученици представиха спектакъл за Васил Левски, с който брезнишкото училище отбеляза патронния си празник – ВИДЕО + СНИМКИ

Какво още казаха учителките Станка Христова и Ася Иванова вижте във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...