Учителките организирали патронния празник на СУ “Васил Левски”: 3 месеца беше подготовката на спектакъла – ВИДЕО

От месец ноември, 2016 година е започнала подготовката на патронния празник на СУ “Васил Левски”, който се проведе вчера в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Подготовката за учениците е започнала преди 2 месеца, а за учителите – 3 месеца за патронния празник. Това казаха учителките Станка Христова и Ася Иванова, които са отговаряли за организацията на музикално-поетичния спектакъл.

Събитието се проведе в голямата зала на читалище “Просвещение-1870” в Брезник. Стотици брезничани и гости на града гледаха на живо постановката, която учениците представиха.

“За учителя не е трудно да се справи. Подготовката изисква предварителна подготовка на сценарий, който е направен още ноември месец. От декември месец са раздадени текстовете на децата и след ваканцията започнахме репетициите.”, каза Нонка Кръстева.

Децата, които взеха участие в спектакъла са всеотдайни и се справят добре с ролите. Това е преценката на двете учителки.

Вижте как се проведе патронния празник като прочетете: Ученици представиха спектакъл за Васил Левски, с който брезнишкото училище отбеляза патронния си празник – ВИДЕО + СНИМКИ

Какво още казаха учителките Станка Христова и Ася Иванова вижте във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...