Брезничанката Радостина Костова и бившият кмет на с. Долна Секирна Лъчезар Лазов са в листата на коалиция “АБВ – Движение 21” в Перник

Брезничанката Радостина Костова и бившият кмет на село Долна Секирна Лъчезар Лазов са в листата на коалицията “АБВ – Движение 21” в Перник за предсрочните парламентарни избори, научи Zapadno.com.

Водач на листата е Петър Първанов, който е зам. председател на общинския съвет в Перник и бизнесмен.

Лъчезар Лазов е трети в листата на коалицията “АБВ – Движение 21”. Той е от Брезник, а в момента е областен председател на “Движение 21”. През 2011 година, когато е на 18 години Лъчезар става кмет на брезнишкото село Долна Секирна. Така той става най-младият кмет в областта.

Радостина Костова е пета в листата на коалицията “АБВ – Движение 21″. Тя е родена в Брезник, а средното си образование завършва в родния си град. Радостина е магистър по Логопедия към ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград. Работила е в сферата на ресторантьорството, хотелиерството и туризма. Тя е специалист по слухопротезиране. Участвала е в редица семинари и конференции свързани със слухово-речевата рехабилитация и логопедията. Автор на публикации по темата.

Снимки: Фейсбук

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...