Брезничанката Радостина Костова и бившият кмет на с. Долна Секирна Лъчезар Лазов са в листата на коалиция “АБВ – Движение 21” в Перник

Брезничанката Радостина Костова и бившият кмет на село Долна Секирна Лъчезар Лазов са в листата на коалицията “АБВ – Движение 21” в Перник за предсрочните парламентарни избори, научи Zapadno.com.

Водач на листата е Петър Първанов, който е зам. председател на общинския съвет в Перник и бизнесмен.

Лъчезар Лазов е трети в листата на коалицията “АБВ – Движение 21”. Той е от Брезник, а в момента е областен председател на “Движение 21”. През 2011 година, когато е на 18 години Лъчезар става кмет на брезнишкото село Долна Секирна. Така той става най-младият кмет в областта.

Радостина Костова е пета в листата на коалицията “АБВ – Движение 21″. Тя е родена в Брезник, а средното си образование завършва в родния си град. Радостина е магистър по Логопедия към ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград. Работила е в сферата на ресторантьорството, хотелиерството и туризма. Тя е специалист по слухопротезиране. Участвала е в редица семинари и конференции свързани със слухово-речевата рехабилитация и логопедията. Автор на публикации по темата.

Снимки: Фейсбук

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...