Начинаещ полицай от СУ “Гео Милев” – Трън се класира на второ място в областния конкурс „Аз и ДПУ” – ВИДЕО + СНИМКИ

Ученикът Лазар Стойков от СУ “Гео Милев” в град Трън се класира на второ място в областното ниво в конкурс за рисунка „Аз и ДПУ“, предаде репортер на Zapadno.com.

Награждаването се състоя днес на специална церемония в сградата на Областната дирекция на МВР в Перник. Сред присъстващите гости бяха областният управител на Перник Васил Михайлов, зам. директора на ОДМВР-Перник комисар Веселин Георгиев, служители на МВР, представител на БМЧК-Перник, старши експерт в Регионално управление на образованието-Перник Евгения Колева и други.

На специални стативи бяха поставени рисунките на първо, второ и трето място, които бяха наградени с плакети, грамоти и други подаръци. Още 12 рисунки на ученици от Детските полицейски управления от Трън, Брезник, Радомир и Перник бяха подредени на централно място в залата.

На първо място се класира Симеон Стоянов от 10-то ОУ в Перник. Наградата беше връчена от областния управител на Перник Васил Михайлов.

Второ място бе отредено за Лазар Стойков от трънското училище “Гео Милев”. Наградата на трънския ученик и начинаещ полицай беше връчена от зам. директора на ОДМВР-Перник комисар Веселин Георгиев. Съученичка на Лазар взе наградата, тъй като той отсъстваше.

На трето място беше Красимир Георгиев от радомирското основно училище “Христо Смирненски”. Наградата беше връчена от старши експерт в Регионално управление на образованието-Перник Евгения Колева.

Останалите победители получиха грамоти и поощрителни награди за участието си в конкурса. Областните първенци ще ни представляват на национално ниво. След официалната част учениците си направиха снимки с полицаи от МВР-Перник.

Интересен момент от цялата церемония беше внасянето на знамето на Детско полицейско управление – Трън. Идеята за изработката му е изцяло на полицейското управление. Очаквайте отделна статия за знамето.

Вижте как се проведе връчването на наградите и какво казаха част от присъстващите във видеата на Zapadno.com:

Разгледайте над 40 снимки от провелото се събитие:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...