Общинският съветник от Брезник Ваньо Добринов внесе смут на заседанието на местния мини парламент – ВИДЕО

Няколко пъти общинският съветник Ваньо Добринов беше засечене да си приказва с колеги на провелото се вчера заседание на Общински съвет-Брезник, засне обективът на Zapadno.com.

10 минути след началото на сесията по време на едно от гласуванията председателят на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова прекъсна процедурата и каза: “Господин Ставрев, гласувате ли? Групата на БСП не спира да си приказва. В процедура по гласуване сме.”

Общинският съветник Ваньо Добринов защити колегата си Иван Ставрев: “След това има “против”, има “въздържали се”. След като не вдига някой ръка, значи…”. На репликата председателят на общинския съвет отвърна: “Не, струва ми се, че не чувате.”

По време на гласуването на точката за отпускане на финансова помощ в размер на 1000 лева на 3-годишния Никола, Виолета Младенова се смути от Ваньо Добринов и каза от трибуната: “Ама вие винаги, всеки път по време на заседание коментирате. Поискайте почивка.” В своя защита общинският съветник отговори: “Има някой неуредици и затова ги коментираме.”

Към края на заседанието, когато се гласуваше предложение на общинския съветник Иван Ставрев за промяна в решение към точка от дневния ред, Ваньо Добринов попита кое точно се гласува в момента.

“Изменението ли гласуваме на докладната, основанието ли гласуваме? Какво ще гласуваме сега не ми е ясно, да ми разясните госпожо председателя.”, попита общинският съветник Добринов.

Виолета Младенова отговори, че са гласувани промените в докладната, но Ваньо Добринов продължи с въпросите си.

Това си е чисто заяждане, каза друг общински съветник. Желязната лейди Виолета Младенова запази хладнокръвие и продължи с гласуването.

Вижте тези фрагменти от провелото се вчера заседание на Общински съвет-Брезник във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...