Общинският съветник от Брезник Ваньо Добринов внесе смут на заседанието на местния мини парламент – ВИДЕО

Няколко пъти общинският съветник Ваньо Добринов беше засечене да си приказва с колеги на провелото се вчера заседание на Общински съвет-Брезник, засне обективът на Zapadno.com.

10 минути след началото на сесията по време на едно от гласуванията председателят на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова прекъсна процедурата и каза: “Господин Ставрев, гласувате ли? Групата на БСП не спира да си приказва. В процедура по гласуване сме.”

Общинският съветник Ваньо Добринов защити колегата си Иван Ставрев: “След това има “против”, има “въздържали се”. След като не вдига някой ръка, значи…”. На репликата председателят на общинския съвет отвърна: “Не, струва ми се, че не чувате.”

По време на гласуването на точката за отпускане на финансова помощ в размер на 1000 лева на 3-годишния Никола, Виолета Младенова се смути от Ваньо Добринов и каза от трибуната: “Ама вие винаги, всеки път по време на заседание коментирате. Поискайте почивка.” В своя защита общинският съветник отговори: “Има някой неуредици и затова ги коментираме.”

Към края на заседанието, когато се гласуваше предложение на общинския съветник Иван Ставрев за промяна в решение към точка от дневния ред, Ваньо Добринов попита кое точно се гласува в момента.

“Изменението ли гласуваме на докладната, основанието ли гласуваме? Какво ще гласуваме сега не ми е ясно, да ми разясните госпожо председателя.”, попита общинският съветник Добринов.

Виолета Младенова отговори, че са гласувани промените в докладната, но Ваньо Добринов продължи с въпросите си.

Това си е чисто заяждане, каза друг общински съветник. Желязната лейди Виолета Младенова запази хладнокръвие и продължи с гласуването.

Вижте тези фрагменти от провелото се вчера заседание на Общински съвет-Брезник във видеото на Zapadno.com:

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...