Агенция “Пътна инфраструктура”: Слаб сняг вали в трънско, въведени са временни ограничения между селата Мрамор и Лева Река

Слаб сняг вали в районите на Трън (пернишка област) и Гълъбец (софийска област), съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Времето над страната е облачно. Слаб до умерен вятър духа в областите Шумен, Добрич, Варна и Търговище. Пътните настилки в страната са предимно сухи, на места мокри, заснежени, по усойните места заледени, почистени и обработени. Ограничена видимост поради мъгла до 50 метра има на проход “Шипка“, а до 150 метра в районите на Витиня-Елин Пелин и Ботевград.

Областно пътно управление-Перник е въвело забрана за движение на товарни автомобили по пътя между трънските села Мрамор и Лева Река. Забраната е в сила до 30 април, тази година и важи за товарни автомобили над 10 тона. Отсечката, в която е въведена забраната е с дължина 15 километра и е част от третокласния път 637, част от Републиканската пътна мрежа.

По автомагистрала “Люлин” при тунел 1 (района на Мало Бучино) е ограничено движение в изпреварваща лента на дясна тръба (посока Перник), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 км/ч. Срокът на ограничението е до 10 март. При тунел 1 в района на Мало Бучино е ограничено движение в изпреварваща лента на лява тръба (посока София), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 км/ч. Срокът на ограничението е до 10 март. Ограничава се движението на автомобили по ляво платно посока София при км 9+600, поради свлачищни процеси. Движението се осъществява двупосочно в дясното платно посока Перник. Срокът е до 10 март.

Ограничено е движението за тежкотоварни камиони с тегло над 15 тона в участъка от пътен възел “Даскалово” посока Владая.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...