Агенция “Пътна инфраструктура”: Слаб сняг вали в трънско, въведени са временни ограничения между селата Мрамор и Лева Река

Слаб сняг вали в районите на Трън (пернишка област) и Гълъбец (софийска област), съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Времето над страната е облачно. Слаб до умерен вятър духа в областите Шумен, Добрич, Варна и Търговище. Пътните настилки в страната са предимно сухи, на места мокри, заснежени, по усойните места заледени, почистени и обработени. Ограничена видимост поради мъгла до 50 метра има на проход “Шипка“, а до 150 метра в районите на Витиня-Елин Пелин и Ботевград.

Областно пътно управление-Перник е въвело забрана за движение на товарни автомобили по пътя между трънските села Мрамор и Лева Река. Забраната е в сила до 30 април, тази година и важи за товарни автомобили над 10 тона. Отсечката, в която е въведена забраната е с дължина 15 километра и е част от третокласния път 637, част от Републиканската пътна мрежа.

По автомагистрала “Люлин” при тунел 1 (района на Мало Бучино) е ограничено движение в изпреварваща лента на дясна тръба (посока Перник), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 км/ч. Срокът на ограничението е до 10 март. При тунел 1 в района на Мало Бучино е ограничено движение в изпреварваща лента на лява тръба (посока София), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 км/ч. Срокът на ограничението е до 10 март. Ограничава се движението на автомобили по ляво платно посока София при км 9+600, поради свлачищни процеси. Движението се осъществява двупосочно в дясното платно посока Перник. Срокът е до 10 март.

Ограничено е движението за тежкотоварни камиони с тегло над 15 тона в участъка от пътен възел “Даскалово” посока Владая.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...