Както първо Zapadno.com съобщи: Новият директор на Областна дирекция на МВР е бившият началник на Районното в Трън

Както първо сайтът Zapadno.com снощи съобщи старши комисар Иван Зеленков ще е новият директор на Областна дирекция на МВР-Перник и ще бъде представен днес, както и се случи преди часове.

 

Със заповед на министърът на вътрешните работи г-н Пламен Узунов за временно преназначен на длъжност директор на ОДМВР – Перник е определен старши комисар Иван Зеленков. Днес новият директор беше представен пред състава на дирекцията от заместник-директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ старши комисар Константин Димитров, съобщиха от ОДМВР-Перник.

Иван Зеленков е роден на 9 февруари, 1973 година. Женен е и има двама сина. В системата на МВР е назначен през месец октомври 2002 година, като разузнавач в сектор „Криминална полиция“ при Първо Районно управление „Полиция“. До момента е преминал през всички етапи на кариерата, като е бил началник на Първо РУ – Перник, РУ – Трън и Второ РУ в областния град. Бил е и зам.-директор на Областната дирекция. Старши комисар Зеленков е завършил Военна академия „Г. С. Раковски“ – София и е магистър по Национална сигурност и отбрана. Има още една магистърска степен, придобита в ЮЗУ „Неофит Рилски“ град Благоевград. Завършил е множество курсове за професионална подготовка и повишаване на квалификацията. През периода 27 октомври – 12 декември 2014 година е провел обучение в град Будапеща, Унгария в 97-ма сесия на Международната академия за правоприлагане (ILEA) на тема „Правоприлагане и развитие на лидерството“.

В обръщението си пред състава, ключовите думи които използва новият Директор бяха „доверие, екипност и спокойствие“. Когато всичко това бъде постигнато, то и резултатите няма да закъснеят заключи Зеленков. Старши комисар Константин Димитров пожела на новия директор успешна работа и подобряване на цялостната дейност в дирекцията.

Снимки: Пресцентър на ОДМВР-Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...