Както първо Zapadno.com съобщи: Новият директор на Областна дирекция на МВР е бившият началник на Районното в Трън

Както първо сайтът Zapadno.com снощи съобщи старши комисар Иван Зеленков ще е новият директор на Областна дирекция на МВР-Перник и ще бъде представен днес, както и се случи преди часове.

 

Със заповед на министърът на вътрешните работи г-н Пламен Узунов за временно преназначен на длъжност директор на ОДМВР – Перник е определен старши комисар Иван Зеленков. Днес новият директор беше представен пред състава на дирекцията от заместник-директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ старши комисар Константин Димитров, съобщиха от ОДМВР-Перник.

Иван Зеленков е роден на 9 февруари, 1973 година. Женен е и има двама сина. В системата на МВР е назначен през месец октомври 2002 година, като разузнавач в сектор „Криминална полиция“ при Първо Районно управление „Полиция“. До момента е преминал през всички етапи на кариерата, като е бил началник на Първо РУ – Перник, РУ – Трън и Второ РУ в областния град. Бил е и зам.-директор на Областната дирекция. Старши комисар Зеленков е завършил Военна академия „Г. С. Раковски“ – София и е магистър по Национална сигурност и отбрана. Има още една магистърска степен, придобита в ЮЗУ „Неофит Рилски“ град Благоевград. Завършил е множество курсове за професионална подготовка и повишаване на квалификацията. През периода 27 октомври – 12 декември 2014 година е провел обучение в град Будапеща, Унгария в 97-ма сесия на Международната академия за правоприлагане (ILEA) на тема „Правоприлагане и развитие на лидерството“.

В обръщението си пред състава, ключовите думи които използва новият Директор бяха „доверие, екипност и спокойствие“. Когато всичко това бъде постигнато, то и резултатите няма да закъснеят заключи Зеленков. Старши комисар Константин Димитров пожела на новия директор успешна работа и подобряване на цялостната дейност в дирекцията.

Снимки: Пресцентър на ОДМВР-Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...