Предизборната кампания на бившия правосъден министър стигна до Трън

Предизборната формация на бившия правосъден министър присъства в Трън от близо година чрез един от своите коалиционни партньори в лицето на природозащитна партия. Явно малката община на границата представлява голям интерес за тях, защото и друг коалиционен партньор е посетил града и решил да печели гласове чрез изобличаване на нецелесъобразно изразходвани средства от местната власт.

Със свое видео и снимки активист на коалицията показва във фейсбук впечатленията си от Трън като пише:

„Ако в България имаше карта на 100-те национални престъпни обекта – в гр. Трън щяха да са поне 2 от тях: 1. Най-красивата, скъпа и неработеща градска тоалетна и 2. Най-скъпият “златен” мост. За тоалетната са дадени 50000 лв. А за моста – даже ме е страх да изрека сумата, но е число с 6 нули и първата цифра не е единица. А щом аз успях да видя с очите си това за 1-2 часа – колко ли време би отнело на прокуратурата да намери и тикне в затвора онзи, който ги е дал??“

Текстът се отнася за същата тоалетна, за която по-рано Zapadno.com писа, че отходните тръби се изливат директно в река Ерма, но услужливо местните природозащитници не казват и дума за това. Припомнете си: ШОК! Фекалиите и отпадни води на град Трън се изливат в река Ерма, която според защитниците на трънската природа е в „добро екологично състояние“ – СНИМКИ

Може би тази фейсбук публикация цели предизборно коалицията да се разграничи от действията на кмета. През януари информационният сайт pik.bg разкри, че общината прокарва идеи от активисти на партията на бившия правосъден министър. Припомнете си: СКАНДАЛ! Кметът на ГЕРБ в Трън се заиграва с последователи на „Да, България“ Провеждането на референдум за златодобива в Трън е един от примерите, че коалицията има добри позиции в общината.

Може би затова при представянето на предизборната им платформа на тема „Природа“ говорителите изразиха увереност, че референдумът в Трън ще бъде спечелен.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...