ПОКЪРТИТЕЛНО! Застреляха домашно куче в изоставена къща в Бегуновци, кметът на селото: Не открих трупа на животното – СНИМКИ (18 +)

Домашно куче е било застреляно във вторник в брезнишкото село Бегуновци, съобщи читател за Zapadno.com.

Кучето е било умъртвено от пушката на ловджия. Трупът на кучето е бил открит от бегуновчанин в изоставена къща, която се намира над сградата на кметството и читалището на селото. Трагедията е тема номер 1 през последните няколко дни в населеното място. Според местните кучето е домашно и не е създавало проблеми, с които да предизвика гнева на някого.

“Ловджиите правят каквото си искат и това е навсякъде. Трябва да се спре с тази порочна практика.”, каза читателят изпратил покъртителните снимки и пожелал анонимност.

“На мен ми се обадиха и ми казаха, но аз лично нищо не съм видяла. Казаха ми, че някакво куче е убито.”, каза кметът на Бегуновци Соня Славова. Тя не е била в населеното място, когато е станало убийството на кучето.

Досега не се е случвало подобно нещо в селото откакто Соня Славова е кмет. Няма подадена жалба в местното кметство във връзка със случая. Заради липсата на такава няма как да бъдат задействани евентуални процеси по издирването на извършителя на криминалното деяние.

След като Zapadno.com се свърза с кмета Соня Славова за подробности, тя направи проверка и установи, че няма труп на куче в никоя от изоставените къщи в селото.

“Проверени са къщите и няма такова нещо. Аз лично ходих в къщите над читалището и се уверих, че няма никакво животно в тях.”, каза кметът.

Виж също...

2 Responses

  1. запознат каза:

    всяко живо същество има право да живее !!! И то душа носи ..

  2. БРЕЗНИЧАНИН каза:

    Домашните кучета трябва да са си при стопаните по домовете, а не да скитат безпризорни по улиците и да разнасят зарази.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...