ПОКЪРТИТЕЛНО! Застреляха домашно куче в изоставена къща в Бегуновци, кметът на селото: Не открих трупа на животното – СНИМКИ (18 +)

Домашно куче е било застреляно във вторник в брезнишкото село Бегуновци, съобщи читател за Zapadno.com.

Кучето е било умъртвено от пушката на ловджия. Трупът на кучето е бил открит от бегуновчанин в изоставена къща, която се намира над сградата на кметството и читалището на селото. Трагедията е тема номер 1 през последните няколко дни в населеното място. Според местните кучето е домашно и не е създавало проблеми, с които да предизвика гнева на някого.

“Ловджиите правят каквото си искат и това е навсякъде. Трябва да се спре с тази порочна практика.”, каза читателят изпратил покъртителните снимки и пожелал анонимност.

“На мен ми се обадиха и ми казаха, но аз лично нищо не съм видяла. Казаха ми, че някакво куче е убито.”, каза кметът на Бегуновци Соня Славова. Тя не е била в населеното място, когато е станало убийството на кучето.

Досега не се е случвало подобно нещо в селото откакто Соня Славова е кмет. Няма подадена жалба в местното кметство във връзка със случая. Заради липсата на такава няма как да бъдат задействани евентуални процеси по издирването на извършителя на криминалното деяние.

След като Zapadno.com се свърза с кмета Соня Славова за подробности, тя направи проверка и установи, че няма труп на куче в никоя от изоставените къщи в селото.

“Проверени са къщите и няма такова нещо. Аз лично ходих в къщите над читалището и се уверих, че няма никакво животно в тях.”, каза кметът.

Виж също...

2 Responses

  1. запознат каза:

    всяко живо същество има право да живее !!! И то душа носи ..

  2. БРЕЗНИЧАНИН каза:

    Домашните кучета трябва да са си при стопаните по домовете, а не да скитат безпризорни по улиците и да разнасят зарази.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...