Чрез информационни срещи Национална комисия и „Бюро по труда“ ще запознават гражданите на Брезник и Трън за трафика на хора

Жителите на общините Брезник и Трън ще бъдат информирани за трафика на хора чрез публични срещи, предаде репортер на Zapadno.com.

Информационните дни ще са на теми: “Превенция на трафика на хора и посредническите услуги, които Агенцията по заетостта предоставя, като член на Европейската мрежа EURES”. Срещата в Брезник ще се проведе във вторник (14 март) от 10 часа в народно читалище “Просвещение-1870”. Информационният ден в Трън пък е насрочен за 21 март с начален час 10 часа, като мястото още се уточнява.

Участниците ще бъдат запознати с актуалните форми и тенденции при престъплението „трафик на хора“ и ще бъдат информирани за рисковете, методите на въвличане и начините за предпазване. Ще бъдат раздадени и брошури осигурени от Националната комисия за борба с трафика на хора.

Дирекция „Бюро по труда”-Перник съвместно с Националната комисия за борба с трафика на хора, продължава провеждането на информационни дни за превенция на трафика на хора и популяризиране дейността на Дирекция „Бюро по труда”-Перник, както и посредническите услуги, които Агенцията по заетостта предоставя, като член на Европейската мрежа EURES.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...