Чрез информационни срещи Национална комисия и „Бюро по труда“ ще запознават гражданите на Брезник и Трън за трафика на хора

Жителите на общините Брезник и Трън ще бъдат информирани за трафика на хора чрез публични срещи, предаде репортер на Zapadno.com.

Информационните дни ще са на теми: “Превенция на трафика на хора и посредническите услуги, които Агенцията по заетостта предоставя, като член на Европейската мрежа EURES”. Срещата в Брезник ще се проведе във вторник (14 март) от 10 часа в народно читалище “Просвещение-1870”. Информационният ден в Трън пък е насрочен за 21 март с начален час 10 часа, като мястото още се уточнява.

Участниците ще бъдат запознати с актуалните форми и тенденции при престъплението „трафик на хора“ и ще бъдат информирани за рисковете, методите на въвличане и начините за предпазване. Ще бъдат раздадени и брошури осигурени от Националната комисия за борба с трафика на хора.

Дирекция „Бюро по труда”-Перник съвместно с Националната комисия за борба с трафика на хора, продължава провеждането на информационни дни за превенция на трафика на хора и популяризиране дейността на Дирекция „Бюро по труда”-Перник, както и посредническите услуги, които Агенцията по заетостта предоставя, като член на Европейската мрежа EURES.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...