Агенция “Пътна инфраструктура”: В началото на строителния сезон ще бъде ремонтиран проблемния участък на площад “Девети септември” в Брезник

Областно пътно управление-Перник и Община Брезник ще предприемат съвместни действия за подобряване състоянието на площад “Девети септември” в началото на строителния сезон. Това съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

В последния месец в няколко публикации Zapadno.com алармира за павираните бабуни на площад “Девети септември” в град Брезник, които вече спукаха картер на автомобил и възпрепятстват безопасното преминаване на коли в района.

Част от площад „Девети септември“ Брезник е част от общинската мрежа, а друга част съвпада с републикански път II-63 Перник-Брезник и това налага извършването на съвместни дейности за подобряване състоянието на настилката, отговориха още от АПИ.

„Една част от площада се поддържа от общината, а друга – от Агенция „Пътна инфраструктура.”, каза в средата на месец февруари зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска.

От години брезничани изразяват недоволството си от павирани площад, по който са се образували неравности.

Прочетете още по темата: Внимавайте, шофьори! Пазете картерите от павираните бабуни на площад „Девети септември“ в Брезник – СНИМКИ

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...