Агенция “Пътна инфраструктура”: В началото на строителния сезон ще бъде ремонтиран проблемния участък на площад “Девети септември” в Брезник

Областно пътно управление-Перник и Община Брезник ще предприемат съвместни действия за подобряване състоянието на площад “Девети септември” в началото на строителния сезон. Това съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

В последния месец в няколко публикации Zapadno.com алармира за павираните бабуни на площад “Девети септември” в град Брезник, които вече спукаха картер на автомобил и възпрепятстват безопасното преминаване на коли в района.

Част от площад „Девети септември“ Брезник е част от общинската мрежа, а друга част съвпада с републикански път II-63 Перник-Брезник и това налага извършването на съвместни дейности за подобряване състоянието на настилката, отговориха още от АПИ.

„Една част от площада се поддържа от общината, а друга – от Агенция „Пътна инфраструктура.”, каза в средата на месец февруари зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска.

От години брезничани изразяват недоволството си от павирани площад, по който са се образували неравности.

Прочетете още по темата: Внимавайте, шофьори! Пазете картерите от павираните бабуни на площад „Девети септември“ в Брезник – СНИМКИ

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...