Бившият кмет на село Долна Секирна и кандидат за депутат Лъчезар Лазов си направи снимка с обичаната от поколения българи певица Тони Димитрова

Бившият кмет на брезнишкото село Долна Секирна и кандидат за депутат от коалицията “АБВ-Движение 21” Лъчезар Лазов се снима с голямата българска певица Тони Димитрова, видя Zapadno.com.

Фотосът между Лъчезар Лазов и бургазлийката Тони Димитрова е направен в Двореца на културата в Перник, където певицата е изнесла концерт в предизборната кампания на коалицията.

Лъчезар Лазов е трети в листата на коалицията „АБВ – Движение 21“. Той е от Брезник, а в момента е областен председател на „Движение 21“. През 2011 година, когато е на 18 години Лъчезар става кмет на брезнишкото село Долна Секирна. Така той става най-младият кмет в областта.

“Помагам с дребните човешки неща на всеки на когото мога. Не мисля, че е кой знае какво. Трябва да бъдем преди всичко хора. Имам една мечта – нашите градчета и селца да не бъдат призрачни и изоставени, а ние младите хора да можем да останем в България и да се борим за нея.”, каза Лазов пред Zapadno.com. Младият кандидат за депутат е бивш възпитаник на СУ “Васил Левски” в Брезник и ЮЗУ “Неофит Рилски” в Благоевград.
Снимка: Личен архив

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...