Политически партии направиха промени в секционните избирателни комисии в община Трън, няма промени в комисии на община Брезник

Коалициите на “БСП – лява България” и “Реформаторски блок-Глас Народен” направиха промени в секционните избирателни комисии в община Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

В община Брезник няма промени в секционните избирателни комисии. Ще има подвижни избирателни секции и в двете общини. По-рано днес стана ясно, че са закрити подвижните избирателни секции в Земен и Ковачевци. Кметовете на двете общини са изпратили писма до РИК-Перник за закриване на секциите, тъй като няма избиратели, които да са декларирали, че не могат да се придвижат до урните.

В петък започва обучението на членове на секционните избирателни комисии в Брезник и Трън. Обучението в Брезник ще се проведе в народно читалище “Просвещение-1870” от 10 часа. Членовете в община Трън ще се обучават също от 10 часа в народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” от 10 часа. Това каза за Zapadno.com председателят на РИК-Перник Надя Боянова.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...