Политически партии направиха промени в секционните избирателни комисии в община Трън, няма промени в комисии на община Брезник

Коалициите на “БСП – лява България” и “Реформаторски блок-Глас Народен” направиха промени в секционните избирателни комисии в община Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

В община Брезник няма промени в секционните избирателни комисии. Ще има подвижни избирателни секции и в двете общини. По-рано днес стана ясно, че са закрити подвижните избирателни секции в Земен и Ковачевци. Кметовете на двете общини са изпратили писма до РИК-Перник за закриване на секциите, тъй като няма избиратели, които да са декларирали, че не могат да се придвижат до урните.

В петък започва обучението на членове на секционните избирателни комисии в Брезник и Трън. Обучението в Брезник ще се проведе в народно читалище “Просвещение-1870” от 10 часа. Членовете в община Трън ще се обучават също от 10 часа в народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” от 10 часа. Това каза за Zapadno.com председателят на РИК-Перник Надя Боянова.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...