Областният управител Васил Михайлов и директорът на Областното пътно управление Румен Сачански коментираха реконструкцията на пътя в отсечката Перник-Трън-Стрезимировци

Областният управител на Перник Васил Михайлов проведе среща с директора на ОПУ-Перник инженер Румен Сачански, съобщиха пресцентъра на областната администрация.

Срещата се състоя по инициатива на областния управител, а един от поводите бе състоянието на пътната мрежа на територията на областта.

Сачански запозна Михайлов с пътната обстановка към момента, с проектите, които се реализират, програмата с ремонти, които предстоят през настоящата година. Двамата коментираха и възможностите за реализиране на очакваните дълго време изключително важни проекти за реконструкция, модернизация и изграждане на нови пътища, като Драгичево – Рударци – Кладница; Перник – Трън – Стрезимировци; Извор – Лобош – Земен и други. Областният управител подчерта, че държи на добрата комуникация и координация между институциите, и винаги е на разположение в моменти на необходимост от бързи и спешни действия.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...