Областният управител Васил Михайлов и директорът на Областното пътно управление Румен Сачански коментираха реконструкцията на пътя в отсечката Перник-Трън-Стрезимировци

Областният управител на Перник Васил Михайлов проведе среща с директора на ОПУ-Перник инженер Румен Сачански, съобщиха пресцентъра на областната администрация.

Срещата се състоя по инициатива на областния управител, а един от поводите бе състоянието на пътната мрежа на територията на областта.

Сачански запозна Михайлов с пътната обстановка към момента, с проектите, които се реализират, програмата с ремонти, които предстоят през настоящата година. Двамата коментираха и възможностите за реализиране на очакваните дълго време изключително важни проекти за реконструкция, модернизация и изграждане на нови пътища, като Драгичево – Рударци – Кладница; Перник – Трън – Стрезимировци; Извор – Лобош – Земен и други. Областният управител подчерта, че държи на добрата комуникация и координация между институциите, и винаги е на разположение в моменти на необходимост от бързи и спешни действия.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...