Актуалната пътна обстановка в пернишко: Въведени са ограничения на движението между Перник и Брезник, в община Трън и по основните пътища за София

Въведени са временни ограничения за движение на товарни и леки автомобили в област Перник. Ограниченията обхващат пътя Перник-Брезник, път между две трънски села, автомагистрала “Люлин” и пътен възел “Даскалово”, предаде репортер на Zapadno.com.

Няма въведени ограничения по автомагистрала “Струма”. Времето над страната е предимно облачно. Пътните настилки в страната са предимно сухи, на места мокри, по усойните места заледени, почистени и обработени, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Перник – Брезник

Път ІІ-63 от село Мещица до разклона за село Расник от 10-ти километър до 11-ти километър движението се осъществява в една лента, поради ремонт на пътни съоръжения и техните принадлежности. Срокът на въведеното временно ограничение е до 31 март, 2017 година.

община Трън (между селата Мрамор и Лева река)

Въведена е забрана за движение на МПС над 10 тона на път ІІІ-637 от село Мрамор до разклона за село Лева река. Срокът на въведеното временно ограничение е до 30 април, 2017 година.

Перник – София

Ограничено е движението за тежкотоварни камиони с тегло над 15 тона в участъка от пътен възел “Даскалово” посока село Владая. Участъкът с ограничение за територията на Областно пътно управление-Перник е от километър 282+485 (граница ОПУ-София) до километър 287+183 (пътен възел “Даскалово”).

Автомагистрала “Люлин”

При тунел 2 движението се извършва в една лента в посока град София, поради ограничение на движението в едното платно по автомагистрала „Люлин“ на територията на област София.  Срокът на въведеното временно ограничение е до 30 юни, 2017 година.

При тунел 1 (района на село Мало Бучино) е ограничено движение в изпреварваща лента на дясна тръба (посока Перник), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 километра в час. Срокът на въведеното ограничение е до 31 март, 2017 година. При тунел 1 (района на село Мало Бучино) е ограничено движение в изпреварваща лента на лява тръба (посока София), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 километра в час. Срокът на въведеното ограничение е до 31 март, 2017 година. Ограничава се движението на МПС-та по ляво платно посока София от километър 7-и до километър 2-ри, поради свлачищни процеси при километър 9-и. Движението се осъществява двупосочно в дясното платно посока Перник. Срокът на въведеното ограничение е 30 април, 2017 година.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...