Актуалната пътна обстановка в пернишко: Въведени са ограничения на движението между Перник и Брезник, в община Трън и по основните пътища за София

Въведени са временни ограничения за движение на товарни и леки автомобили в област Перник. Ограниченията обхващат пътя Перник-Брезник, път между две трънски села, автомагистрала “Люлин” и пътен възел “Даскалово”, предаде репортер на Zapadno.com.

Няма въведени ограничения по автомагистрала “Струма”. Времето над страната е предимно облачно. Пътните настилки в страната са предимно сухи, на места мокри, по усойните места заледени, почистени и обработени, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Перник – Брезник

Път ІІ-63 от село Мещица до разклона за село Расник от 10-ти километър до 11-ти километър движението се осъществява в една лента, поради ремонт на пътни съоръжения и техните принадлежности. Срокът на въведеното временно ограничение е до 31 март, 2017 година.

община Трън (между селата Мрамор и Лева река)

Въведена е забрана за движение на МПС над 10 тона на път ІІІ-637 от село Мрамор до разклона за село Лева река. Срокът на въведеното временно ограничение е до 30 април, 2017 година.

Перник – София

Ограничено е движението за тежкотоварни камиони с тегло над 15 тона в участъка от пътен възел “Даскалово” посока село Владая. Участъкът с ограничение за територията на Областно пътно управление-Перник е от километър 282+485 (граница ОПУ-София) до километър 287+183 (пътен възел “Даскалово”).

Автомагистрала “Люлин”

При тунел 2 движението се извършва в една лента в посока град София, поради ограничение на движението в едното платно по автомагистрала „Люлин“ на територията на област София.  Срокът на въведеното временно ограничение е до 30 юни, 2017 година.

При тунел 1 (района на село Мало Бучино) е ограничено движение в изпреварваща лента на дясна тръба (посока Перник), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 километра в час. Срокът на въведеното ограничение е до 31 март, 2017 година. При тунел 1 (района на село Мало Бучино) е ограничено движение в изпреварваща лента на лява тръба (посока София), поради превантивен ремонт. Движението се извършва в интензивната лента с ограничение – 50 километра в час. Срокът на въведеното ограничение е до 31 март, 2017 година. Ограничава се движението на МПС-та по ляво платно посока София от километър 7-и до километър 2-ри, поради свлачищни процеси при километър 9-и. Движението се осъществява двупосочно в дясното платно посока Перник. Срокът на въведеното ограничение е 30 април, 2017 година.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...