Ударно се ремонтира проблемният участък на централния площад в Брезник, работниците: До няколко седмици ще сме готови с работата

От началото на тази седмица започна ударно ремонтиране на проблемния участък на площад “Девети септември” в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

През месец февруари, тази година в района около будката на КОП се появиха бабуни на павираната настилка. Пътните препятствия счупиха картери на няколко автомобила. Впоследствие през изминалата седмица бяха поставени указателни знаци и беше насипана баластра в района на бабуните. Информационният сайт Zapadno.com проследи темата с проблемния участък в поредица от няколко публикации. Припомнете си: Сайтът Zapadno.com с кампанията „Заобиколи бабуните, спаси картера!“ се обяви срещу неравностите на площад „Девети септември“ в Брезник, които повредиха автомобили – ВИДЕО

От няколко дни в района на площада работи пернишка фирма по пътно поддържане. Ще бъдат реновирани 400 квадратни метра паважна настилка.

“Като се има предвид площта, която правим за около 20 дни ще бъдем готови с ремонта.”, казаха работниците.

Участъкът, който се ремонтира е част от път II-63, който е част от Републиканската пътна мрежа. Поддръжката на тази отсечка е на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...