Брезнишкото училище отбелязва Деня на търпението с поход, беседа, изработване на символи и постери и тематичен учебен час

Денят на търпението – 25 март ще бъде отбелязан с редица инициативи от брезнишкото училище “Васил Левски”, предаде репортер на Zapadno.com.

“Тъй като 25 март се пада в събота, а тогава е неучебен ден решихме да проведем отбелязването на международния ден в няколко дни. За първи път ще се проведе тази инициатива в училището.”, каза директорът на СУ “Васил Левски” Емилия Вълова.

От вчера в гимназията започнаха инициативите посветени на Деня на търпението. Те са разпределени на различни събития свързани с международния ден. Учениците от всички класове ще имат тематичен час на класния ръководител по темата. Ще бъдат изработени символи на търпението, а участие ще вземат деца от 1 до 8 клас.

Учениците от 9 клас вече са изработили постери за търпението. Един от тях е закачен на входа на училището. Освен това в класните стаи на школото са записани различни цитати на големите умове свързани с търпението. На дъските ще бъде записано “Ден на търпението”.

Ще бъде организиран поход до местността “Бърдото” под надслов “Да бъде заедно и да бъдем приятели!”.

Целта на кампанията е да се повиши единството и толерантността между хората.

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...