Брезнишкото училище отбелязва Деня на търпението с поход, беседа, изработване на символи и постери и тематичен учебен час

Денят на търпението – 25 март ще бъде отбелязан с редица инициативи от брезнишкото училище “Васил Левски”, предаде репортер на Zapadno.com.

“Тъй като 25 март се пада в събота, а тогава е неучебен ден решихме да проведем отбелязването на международния ден в няколко дни. За първи път ще се проведе тази инициатива в училището.”, каза директорът на СУ “Васил Левски” Емилия Вълова.

От вчера в гимназията започнаха инициативите посветени на Деня на търпението. Те са разпределени на различни събития свързани с международния ден. Учениците от всички класове ще имат тематичен час на класния ръководител по темата. Ще бъдат изработени символи на търпението, а участие ще вземат деца от 1 до 8 клас.

Учениците от 9 клас вече са изработили постери за търпението. Един от тях е закачен на входа на училището. Освен това в класните стаи на школото са записани различни цитати на големите умове свързани с търпението. На дъските ще бъде записано “Ден на търпението”.

Ще бъде организиран поход до местността “Бърдото” под надслов “Да бъде заедно и да бъдем приятели!”.

Целта на кампанията е да се повиши единството и толерантността между хората.

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...