Кметът Васил Узунов постави пред областния управител темата с окаяното състояние на отсечката Брезник – Сливница и изграждане на модерен път за Трън

В навечерието на парламентарните избори, областният управител Васил Михайлов продължи обиколката си в общините от пернишка област, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Заедно със заместник областния управител Мирослав Стоицев се срещнаха с кметовете на Трън и Брезник. Една от темите по време на дискусията с Васил Узунов бе реконструкцията и рехабилитацията на транспортната връзка между община Брезник и община Сливница, чрез която се съкращава излазът до ГКПП-Калотина с около 30 километра. Изключително важен проект е и изграждането на съвременен път Брезник-Трън, който е с международна значимост.

Проблемът с пътната инфраструктура трябва да намери своето скорошно решение –  каза областният управител – защото отворените пътища отварят вратите на бизнеса. А там, където има условия за развитие на бизнеса, неминуемо идва и растеж на икономиката и по-добри условия за живот и работа на хората.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...