Кметът Васил Узунов постави пред областния управител темата с окаяното състояние на отсечката Брезник – Сливница и изграждане на модерен път за Трън

В навечерието на парламентарните избори, областният управител Васил Михайлов продължи обиколката си в общините от пернишка област, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Заедно със заместник областния управител Мирослав Стоицев се срещнаха с кметовете на Трън и Брезник. Една от темите по време на дискусията с Васил Узунов бе реконструкцията и рехабилитацията на транспортната връзка между община Брезник и община Сливница, чрез която се съкращава излазът до ГКПП-Калотина с около 30 километра. Изключително важен проект е и изграждането на съвременен път Брезник-Трън, който е с международна значимост.

Проблемът с пътната инфраструктура трябва да намери своето скорошно решение –  каза областният управител – защото отворените пътища отварят вратите на бизнеса. А там, където има условия за развитие на бизнеса, неминуемо идва и растеж на икономиката и по-добри условия за живот и работа на хората.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...