Младите танцови надежди на Брезник от състав “Граовче” ще покажат уменията си за втора поредна година на националния фестивал “Ритъм в сърцето ми” в София

Детският танцов състав “Граовче” към брезнишкото средно училище “Васил Левски” ще вземе участие в националния фестивал “Ритъм в сърцето ми” , съобщиха за читателите на Zapadno.com.

Танцовият фестивал ще се проведе в град София на 25 и 26 март за 11-ти път. Младите танцьори от Брезник, на които ръководител им е хореографът Яна Кираджиева ще участват в събитието за втора поредна година. “Ритъм в сърцето ми” ще се проведе в спортна зала „Триадица“ за купа „Средец“. Организатори са народно читалище „Света София – 1997″ с подкрепата на Столична община, район „Средец“ и Столична община – Дирекция ПИСТ.

Целта на фестивала е да даде възможност за изява на младежи и деца, както и да повиши мотивацията им да се занимават с конструктивна творческа дейност в съвременното танцово изкуство. Фестивалът е с конкурсен характер и за участие задължително се попълва заявка, в която се упоменават танцовото направление, възрастовата категория, имената и времетраенето на танците.

“На миналогодишния фестивал бяхме отличени със специална награда “Дебют” за първа година и класирани на 3-място във възрастова група до 9-годишни.”, сподели хореографът Яна Кираджиева.

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...