Младите танцови надежди на Брезник от състав “Граовче” ще покажат уменията си за втора поредна година на националния фестивал “Ритъм в сърцето ми” в София

Детският танцов състав “Граовче” към брезнишкото средно училище “Васил Левски” ще вземе участие в националния фестивал “Ритъм в сърцето ми” , съобщиха за читателите на Zapadno.com.

Танцовият фестивал ще се проведе в град София на 25 и 26 март за 11-ти път. Младите танцьори от Брезник, на които ръководител им е хореографът Яна Кираджиева ще участват в събитието за втора поредна година. “Ритъм в сърцето ми” ще се проведе в спортна зала „Триадица“ за купа „Средец“. Организатори са народно читалище „Света София – 1997″ с подкрепата на Столична община, район „Средец“ и Столична община – Дирекция ПИСТ.

Целта на фестивала е да даде възможност за изява на младежи и деца, както и да повиши мотивацията им да се занимават с конструктивна творческа дейност в съвременното танцово изкуство. Фестивалът е с конкурсен характер и за участие задължително се попълва заявка, в която се упоменават танцовото направление, възрастовата категория, имената и времетраенето на танците.

“На миналогодишния фестивал бяхме отличени със специална награда “Дебют” за първа година и класирани на 3-място във възрастова група до 9-годишни.”, сподели хореографът Яна Кираджиева.

 

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...