Община Трън – една от малкото в България, която посреща гости и жители на трънско с модерна и безплатна обществена тоалетна

Обществената тоалетна в град Трън е една от малкото безплатни, достъпни и модерни в България. Това установи проверка на Zapadno.com.

Обществената тоалетна се намира на улица “Петко Д. Петков” в Трън. Предназначението и е да обслужва  гражданите, персонала на пазара и посетителите в пазарните дни. Тоалетната е реновирана преди около година със сума в размер на 50 000 лева без ДДС, отпуснати от бюджета на Община Трън.

Преди да бъде ремонтирана състоянието на тоалетната е било в предаварийно състояние поради лошото стопанисване. Били са задигнати ВК и ЕЛ инсталации, а дограмите, мазилките и настилките са били в окаяно състояние или са липсвали.

В началото на месец март кандидатът за народен представител Вихрен Матев направи кратко видео с обществената тоалетна. На него той показа как тя е затворена. Впоследствие се оказа, че тоалетната е отворена в работни дни, а видеото на кандидат-депутатът беше заснето в почивен ден – 3 март.

Днес тоалетната посреща с отворени врати господата и дамите. В мъжката тоалетна имаше сапун за миене на ръцете, беше изчистена и дори имаше кошче за изхвърляне на отпадъци. Единствено тоалетна хартия липсваше, но пък за сметка на това ползването и е безплатно. На гишето преди входовете на тоалетните няма лелка, която да събира стотинки. Това е едно от полезните неща изградени в Трън. Няма как Zapadno.com да не отчете този факт, а ако има и други подобни – непременно ще ги научите.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...