Община Трън – една от малкото в България, която посреща гости и жители на трънско с модерна и безплатна обществена тоалетна

Обществената тоалетна в град Трън е една от малкото безплатни, достъпни и модерни в България. Това установи проверка на Zapadno.com.

Обществената тоалетна се намира на улица “Петко Д. Петков” в Трън. Предназначението и е да обслужва  гражданите, персонала на пазара и посетителите в пазарните дни. Тоалетната е реновирана преди около година със сума в размер на 50 000 лева без ДДС, отпуснати от бюджета на Община Трън.

Преди да бъде ремонтирана състоянието на тоалетната е било в предаварийно състояние поради лошото стопанисване. Били са задигнати ВК и ЕЛ инсталации, а дограмите, мазилките и настилките са били в окаяно състояние или са липсвали.

В началото на месец март кандидатът за народен представител Вихрен Матев направи кратко видео с обществената тоалетна. На него той показа как тя е затворена. Впоследствие се оказа, че тоалетната е отворена в работни дни, а видеото на кандидат-депутатът беше заснето в почивен ден – 3 март.

Днес тоалетната посреща с отворени врати господата и дамите. В мъжката тоалетна имаше сапун за миене на ръцете, беше изчистена и дори имаше кошче за изхвърляне на отпадъци. Единствено тоалетна хартия липсваше, но пък за сметка на това ползването и е безплатно. На гишето преди входовете на тоалетните няма лелка, която да събира стотинки. Това е едно от полезните неща изградени в Трън. Няма как Zapadno.com да не отчете този факт, а ако има и други подобни – непременно ще ги научите.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...