Учители от училището на село Ноевци предадоха на децата добри и ценни уроци по повод международния ден на търпението – СНИМКИ

Международният ден на търпението – 25 март беше отбелязан с редица прояви в основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци, съобщиха от институцията.

“Учениците със своите преподаватели подбраха материали на тема “Търпението – безценна човешка добродетел” и представиха мултимедийна презентация. Във фоайето на училището подредиха училищен кът с тематични материали, мисли, послания и рисунки. По-големите ученици участваха в спортно състезание под надслов “Търпението е знак на силните”. Всеки учител отдели време, за да обясни на децата необходимостта от разбирателството, търпението, умението да изслушваме и уважаваме мнението на другия.”, споделиха от ръководството на основното училище.

Училището в село Ноевци е втората образователна институция на територията на община Брезник, която се включи в отбелязването на международния ден на търпението. Тъй като 25 март се пада в събота, инициативите по честването му в школото се проведоха преди датата.

Вижте как беше отбелязан международния ден на търпението в ОУ “Христо Смирненски”:

Снимки: ОУ “Христо Смирненски” – село Ноевци

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...