Учители от училището на село Ноевци предадоха на децата добри и ценни уроци по повод международния ден на търпението – СНИМКИ

Международният ден на търпението – 25 март беше отбелязан с редица прояви в основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци, съобщиха от институцията.

“Учениците със своите преподаватели подбраха материали на тема “Търпението – безценна човешка добродетел” и представиха мултимедийна презентация. Във фоайето на училището подредиха училищен кът с тематични материали, мисли, послания и рисунки. По-големите ученици участваха в спортно състезание под надслов “Търпението е знак на силните”. Всеки учител отдели време, за да обясни на децата необходимостта от разбирателството, търпението, умението да изслушваме и уважаваме мнението на другия.”, споделиха от ръководството на основното училище.

Училището в село Ноевци е втората образователна институция на територията на община Брезник, която се включи в отбелязването на международния ден на търпението. Тъй като 25 март се пада в събота, инициативите по честването му в школото се проведоха преди датата.

Вижте как беше отбелязан международния ден на търпението в ОУ “Христо Смирненски”:

Снимки: ОУ “Христо Смирненски” – село Ноевци

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...