Автомобилът, който пукна картера си на павираните бабуни на площада в Брезник се продава за 650 лева с възможен коментар на цената

“Фиат”-ът, който спука картера си на павираните бабуни на площад “Девети септември” в Брезник е обявен за продажба, видя Zapadno.com.

Чрез обява в сайта OLX автомобилът, който стана “жертва” на неравностите в средата на месец март се продава. Още на 14 март Zapadno.com информира за колата, която пукна картера си на паветата по площада. Припомнете си: Става страшно! Няколко автомобила пукнаха картери и обляха в масло площад „Девети септември“ в Брезник заради павираните бабуни

Няколко дни след публикацията институциите отговорни за ремонта на площада се задействаха. До няколко седмици ремонтните дейности на проблемния участък трябва да приключат.

“Колата е с счупен картер и маслена помпа, ударих я в паве. В движение.”, гласи обявата на “Фиат”-а. Автомобилът е произведен през 1997 година, а пробегът му е 217 000 километра. Застраховката “Гражданска отговорност” е валидна до месец ноември, 2017 година, а годишния технически преглед до месец октомври. Собственикът на возилото е обявил 650 лева продажна цена, като е възможен коментар.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...