Автомобилът, който пукна картера си на павираните бабуни на площада в Брезник се продава за 650 лева с възможен коментар на цената

“Фиат”-ът, който спука картера си на павираните бабуни на площад “Девети септември” в Брезник е обявен за продажба, видя Zapadno.com.

Чрез обява в сайта OLX автомобилът, който стана “жертва” на неравностите в средата на месец март се продава. Още на 14 март Zapadno.com информира за колата, която пукна картера си на паветата по площада. Припомнете си: Става страшно! Няколко автомобила пукнаха картери и обляха в масло площад „Девети септември“ в Брезник заради павираните бабуни

Няколко дни след публикацията институциите отговорни за ремонта на площада се задействаха. До няколко седмици ремонтните дейности на проблемния участък трябва да приключат.

“Колата е с счупен картер и маслена помпа, ударих я в паве. В движение.”, гласи обявата на “Фиат”-а. Автомобилът е произведен през 1997 година, а пробегът му е 217 000 километра. Застраховката “Гражданска отговорност” е валидна до месец ноември, 2017 година, а годишния технически преглед до месец октомври. Собственикът на возилото е обявил 650 лева продажна цена, като е възможен коментар.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...