Всичките 25 избирателни секции в община Брезник и 21 в община Трън са отворени и приемат гласоподаватели за парламентарните избори

По данни на общините всички 264 секции в област Перник са отворени. Това съобщиха от пресцентъра на Областна администрация – Перник.

Изборният ден започна в 7:00 часа и ще продължи до 20:00 часа. 25 са избирателните секции на територията на община Брезник. В град Брезник са разположени 6 избирателни секции – СУ „Васил Левски“, бившата гимназия по селско стопанство „Н. Й. Вапцаров“, бившия Дом на народната армия, народно читалище „Просвещение-1870“, бившата общинска болница и дом за стари хора „Четири сезона“. Една ще е подвижната избирателна секция, в която ще гласуват общо 25 избиратели с увреждания от брезнишко. Останалите секции са разположени в 18 брезнишки села.

21 са избирателните секции на територията на община Трън. В училище „Гео Милев“ в Трън са разположени 4 избирателни секции, в бившата болница също има секция. Една е подвижната избирателна секция, в която ще гласуват над 10 човека от общината, които са с физически увреждания. Останалите секции са разпределени в 15 трънски села. Част от тях ще обхващат гласоподавателите на още няколко села в района им.

Следете Zapadno.com, за да разберете информация относно процентът на гласувалите хора в общините Брезник и Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...