Всичките 25 избирателни секции в община Брезник и 21 в община Трън са отворени и приемат гласоподаватели за парламентарните избори

По данни на общините всички 264 секции в област Перник са отворени. Това съобщиха от пресцентъра на Областна администрация – Перник.

Изборният ден започна в 7:00 часа и ще продължи до 20:00 часа. 25 са избирателните секции на територията на община Брезник. В град Брезник са разположени 6 избирателни секции – СУ „Васил Левски“, бившата гимназия по селско стопанство „Н. Й. Вапцаров“, бившия Дом на народната армия, народно читалище „Просвещение-1870“, бившата общинска болница и дом за стари хора „Четири сезона“. Една ще е подвижната избирателна секция, в която ще гласуват общо 25 избиратели с увреждания от брезнишко. Останалите секции са разположени в 18 брезнишки села.

21 са избирателните секции на територията на община Трън. В училище „Гео Милев“ в Трън са разположени 4 избирателни секции, в бившата болница също има секция. Една е подвижната избирателна секция, в която ще гласуват над 10 човека от общината, които са с физически увреждания. Останалите секции са разпределени в 15 трънски села. Част от тях ще обхващат гласоподавателите на още няколко села в района им.

Следете Zapadno.com, за да разберете информация относно процентът на гласувалите хора в общините Брезник и Трън.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...