Членове на секционни избирателни комисии в брезнишко са се успали в изборния ден заради преминаването към лятното часово време

Членове на секционни избирателни комисии в община Брезник са се успали заради преминаването към лятното часово време. Това съобщи телевизия “Кракра“.

В събота, когато беше денят за размисъл всичките членове на СИК са били предупредени, че в неделя се сменя часът заради преминаване към лятно часово време. На 26 март, точно в 3:00 часа преминахме към лятното часово време. Стрелките на часовниците се преместиха с един час напред. Промяната на времето е в изпълнение на Постановление № 94 на МС от 13 март, 1997 година. Връщането към астрономическото часово време ще се извърши в 4:00 часа на 26 октомври, когато часовниците се връщат с един час назад.

“Изборният ден върви нормално. Стартира с 2-3 секции, в които не бяха в пълен състав хората. На две места се наложи смяна на хора заради здравословни причини и някакви други възникнали на момента семейни и други неща.”, каза пред телевизия “Кракра” секретарят на Община Брезник Иван Борисов.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...