Членове на секционни избирателни комисии в брезнишко са се успали в изборния ден заради преминаването към лятното часово време

Членове на секционни избирателни комисии в община Брезник са се успали заради преминаването към лятното часово време. Това съобщи телевизия “Кракра“.

В събота, когато беше денят за размисъл всичките членове на СИК са били предупредени, че в неделя се сменя часът заради преминаване към лятно часово време. На 26 март, точно в 3:00 часа преминахме към лятното часово време. Стрелките на часовниците се преместиха с един час напред. Промяната на времето е в изпълнение на Постановление № 94 на МС от 13 март, 1997 година. Връщането към астрономическото часово време ще се извърши в 4:00 часа на 26 октомври, когато часовниците се връщат с един час назад.

“Изборният ден върви нормално. Стартира с 2-3 секции, в които не бяха в пълен състав хората. На две места се наложи смяна на хора заради здравословни причини и някакви други възникнали на момента семейни и други неща.”, каза пред телевизия “Кракра” секретарят на Община Брезник Иван Борисов.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...