Ремонтните дейности на площад “9-ти септември” в Брезник ограничиха движението на автомобили по улица “Жданов”, колите се пренасочват през улица “Мала река”

Въведено е ограничение на движението на автомобили по улица “Жданов” в Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Ограничението е от вчера и се отнася за движението на автомобили в двете посоки по улицата. Мярката въведена заради ремонтните дейности на площад “9-ти септември”. Очаква се в по-късния следобед движението от площада посока Перник да бъде пуснато. Ще остане забраната за навлизане в улица “Жданов” на колите идващи от улица “Андрей Михайлов”.

Чрез указателни табели автомобилите се пренасочват през улица “Мала река”. “Ще ремонтираме площада доколкото можем, защото работим само по участък от 400 квадрата. Трудност за ремонта се среща с разделеното стопанисване на площада – едната част се поддържа от АПИ, а другата от Община Брезник. После където има пропадания по платното ще ги оправим.”, сподели работник от ремонтиращия се път.

Преди 2 месеца се появиха бабуни по паветата на площад “9-ти септември”, които предизвикаха няколко инцидента със счупени картери на автомобили. От Агенция “Пътна инфраструктура”, която поддържа проблемния участък се захванаха с проблема. Очакванията на работниците са ремонтът скоро да приключи.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...