Цирк “Рио” подготвя уникално шоу и емоции за жителите и гости на Брезник, безплатен вход за деца до 3 години

Уникално шоу подготвят за брезничани и гости на Брезник от цирк “Рио”. Циркът ще гостува в град Брезник на 1 април (събота).

Циркът е известен като “Българският цирк на сцена”. Спектакълът ще се проведе в народно читалище “Просвещение-1870” от 16 часа. Децата до 3 години ще могат да посетят цирка напълно безплатно.

Цирк “Рио” е създаден през 2014 година от 5 -членно семейство циркови артисти. Прави успешни представления в цяла България, предимно по читалищни сцени. Цирковата програма се състои от разнообразни циркови жанра, сред които дресура на различни видове животни, пригодени за изяви по сцени.

В програмата участва Константин Константиновский – внук на легендарната руска дресьорка и народна артистка Маргарита Назарова. В програмата заема основно участие и най-малкият клоун в България – 2-годишната Райа Константиновская, която се подготвя да представи и бъдещи, нови и атрактивни дресури.

Публиката ще се докосне до уникална дресура на гълъби, пони, куче, екзотично шоу със змии и игуани и много смях с нашите клоуни.

Цирк “Рио” ще гостува в брезнишкото читалище.

Цени на билетите:

0 – 3 години – безплатно

3 – 10 години – 6 лева

възрастни – 8 лева

Телефон за резервации на билети: 0879 332 361

Сайт на цирк “Рио”: www.circus-rio.weebly.com

Рекламна публикация

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...