Цирк “Рио” подготвя уникално шоу и емоции за жителите и гости на Брезник, безплатен вход за деца до 3 години

Уникално шоу подготвят за брезничани и гости на Брезник от цирк “Рио”. Циркът ще гостува в град Брезник на 1 април (събота).

Циркът е известен като “Българският цирк на сцена”. Спектакълът ще се проведе в народно читалище “Просвещение-1870” от 16 часа. Децата до 3 години ще могат да посетят цирка напълно безплатно.

Цирк “Рио” е създаден през 2014 година от 5 -членно семейство циркови артисти. Прави успешни представления в цяла България, предимно по читалищни сцени. Цирковата програма се състои от разнообразни циркови жанра, сред които дресура на различни видове животни, пригодени за изяви по сцени.

В програмата участва Константин Константиновский – внук на легендарната руска дресьорка и народна артистка Маргарита Назарова. В програмата заема основно участие и най-малкият клоун в България – 2-годишната Райа Константиновская, която се подготвя да представи и бъдещи, нови и атрактивни дресури.

Публиката ще се докосне до уникална дресура на гълъби, пони, куче, екзотично шоу със змии и игуани и много смях с нашите клоуни.

Цирк “Рио” ще гостува в брезнишкото читалище.

Цени на билетите:

0 – 3 години – безплатно

3 – 10 години – 6 лева

възрастни – 8 лева

Телефон за резервации на билети: 0879 332 361

Сайт на цирк “Рио”: www.circus-rio.weebly.com

Рекламна публикация

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...