Дъщеря завела майка си в “Спешна помощ”-Брезник остана разочарована от дежурните лекари, от спешното отговориха: Да се напише оплакване и ще проверим случая

Дъщеря завела майка си в Центъра за спешна медицинска помощ в град Брезник е останала разочарована от поведението на дежурните лекари. Това пише Татяна Борисова до сайта ZaPernik.com.

Майката и дъщерята посетили брезнишката “Спешна помощ” в неделя и не получили добро отношение от дежурните лекари. Ето какво пише в писмото си читателката до пернишкия сайт:

“Наложи се да посетя спешният кабинет в гр.Брезник и останах разочарована от дежурните лекар и най-вече сестрата , в неделя към 17.00 ч. Водех възрастната си майка. Посрещна ме сестрата с думите „как можахте да я доведете в неделя вечер“. Аз й отговорих, че не идвам от голямо желание и удоволствие, а затова , че се налага. Бях я завела да я видят, тъй като я болеше нещо в устата и като лекаря погледна майка ми , каза че е за заболекар.

Помолих така или иначе съм я довела (което за мен е много трудно) да я боцнат за кръвната захар, но уви и това ми беше отказано с мотива, че апаратчето е на ремонт. Записаха я в тетратката все едно, че са й обърнали внимание и си тръгнахме с разочарование, чувайки след себе си мърморенето на сестрата. Винаги обслужването досега там е било на ниво, но сега УВИ. Заминахме за гр.Перник в Еодент. Там бяхме посрещнати все едно не е в България. Поети бяхме от двама млади стоматолози, вежливи, културни и възпитани . Моите възрастни родители са възхитени от обслужването при тях и разочаровани от спешният кабинет в гр.Брезник. Дано някога, когато станат на тяхната възраст и тя х да ги посращат и изпращат по този начин. За голямо съжаление аз попадам много рядко на такива хора, които не трябва да носят тази титла. За мен това трябва да са светила! Просто тези хора не са за мястото, което заемат!

Татяна Борисова

От “Спешна помощ” в Брезник казаха, че случаят ще бъде проверен след като се подаде писмено оплакване. “Не съм била на работа и не съм запозната със случая. Да си напише жената оплакване и след това ще си задвижа нещата.”, каза за Zapadno.com завеждащият на Центъра за спешна медицинска помощ.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...