За 105 292 лева без ДДС ще изградят ограда на гимназията “Гео Милев” и ще ремонтират оградата на детска градина “Ален мак” в град Трън

Община Трън е обявила обществена поръчка за ремонт на оградата на детска градина “Ален мак” и изграждане на такава на средно училище “Гео Милев”, научи Zapadno.com.

Обществената поръчка е с прогнозна стойност 105 292 лева без ДДС. Сумата с данък върху добавената стойност става 126 350 лева и 40 стотинки. Възложител е кметът на Община Трън Станислав Николов. Едната позиция на обществената поръчка – изграждане на ограда на училището включва: изсичане на единични дървета за направа трасе за ограда, направа ръчен изкоп, прехвърляне на земна маса, изработка и доставка на портал с размери 5 на 1,80 метра, изработка и монтаж на единична врата и други строителни дейности.

Другата позиция по поръчката – основен ремонт на оградата на детската градина включва: изработка и монтаж ограда с размери 2 на 1 метър, изработка и монтаж на портал с размери 5 на 1 метър, изработка и монтаж входна порта, доставка и опъване на подновена оградна мрежа и други строителни дейности.

Видът на процедурата по обществената поръчка е публично състезание, става ясно от Агенция по обществени поръчки.

Преди една седмица станаха ясни други две обществени поръчки, които Община Трън възлага. Те са за ремонт на тротоара на улица „Петко Д. Петков“ и стълбите, които водят към стадиона. Общата стойност на двете поръчката е 66 666 лева без ДДС.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...