Павираните бабуни, които пукнаха няколко картера на площад “9-ти септември” в Брезник са вече спомен, бригада от работници “изглади” проблемния участък

Проблемният участък на площад “9-ти септември” в град Брезник е реновиран, видя Zapadno.com.

Бригадата от работници на фирма за пътно поддържане изравни павираните бабуни със земята. За почти 2 месеца пътните препятствие на площада пукнаха картерите на няколко автомобила, от които един се продава за части.

През месец февруари, тази година в района около будката на КОП се появиха въпросните бабуни на павираната настилка. В средата на месец март бяха поставени указателни знаци и беше насипана баластра в района на издутините. По възстановяването на компрометирания път работи пернишка фирма по пътно поддържане. Реновирани са 400 квадратни метра паважна настилка. Преди 2 седмици работник сподели, че за около 20 дни трябва да приключат ремонтните дейности.

Ремонтът на площада е почти към края си, но е видно, че от павираните бабуни остана само спомена и снимките, които Zapadno.com публикува по темата преди няколко седмици. Участъкът, който се ремонтираше е част от път II-63, който е част от Републиканската пътна мрежа. Поддръжката на тази отсечка се осъществява от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Когато нещо е видимо без значение дали е добро или лошо, няма как Zapadno.com да не го забележи. Писахме за проблема с площада, а сега вече ви информираме за неговото разрешаване.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...