Павираните бабуни, които пукнаха няколко картера на площад “9-ти септември” в Брезник са вече спомен, бригада от работници “изглади” проблемния участък

Проблемният участък на площад “9-ти септември” в град Брезник е реновиран, видя Zapadno.com.

Бригадата от работници на фирма за пътно поддържане изравни павираните бабуни със земята. За почти 2 месеца пътните препятствие на площада пукнаха картерите на няколко автомобила, от които един се продава за части.

През месец февруари, тази година в района около будката на КОП се появиха въпросните бабуни на павираната настилка. В средата на месец март бяха поставени указателни знаци и беше насипана баластра в района на издутините. По възстановяването на компрометирания път работи пернишка фирма по пътно поддържане. Реновирани са 400 квадратни метра паважна настилка. Преди 2 седмици работник сподели, че за около 20 дни трябва да приключат ремонтните дейности.

Ремонтът на площада е почти към края си, но е видно, че от павираните бабуни остана само спомена и снимките, които Zapadno.com публикува по темата преди няколко седмици. Участъкът, който се ремонтираше е част от път II-63, който е част от Републиканската пътна мрежа. Поддръжката на тази отсечка се осъществява от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Когато нещо е видимо без значение дали е добро или лошо, няма как Zapadno.com да не го забележи. Писахме за проблема с площада, а сега вече ви информираме за неговото разрешаване.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...