Служители на реда от Районно управление “Полиция”-Брезник се класираха на трето място в Републикански преглед и зонално състезание по стрелба – СНИМКИ

Републикански преглед и зонално състезание по стрелба се между подразделенията на ОДМВР-Перник се проведе през миналата седмица. Най-точните мерници бяха отличени от директорът на структурата старши комисар Иван Зеленков, съобщиха от ОДМВР-Перник.

Инициативата е на основание указания от главния секретар на МВР, за организиране и провеждане на курсове по месторабота, целящи подобряване на професионалната подготовка на служителите. Републиканският преглед и зоналното състезание се проведе от 28 до 31 март, на стрелбището в Първо РУ – Перник. Лектори и оценители на проявата бяха специалисти от Спортната асоциация на МВР – София.

В надпреварата взеха участие 7 мъжки и 2 женски отбора и индивидуални стрелци. На първо място при жените се класирана Александра Атанасова, разследващ полицай в ОДМВР – Перник. Втора е Цветелина Ленкова от Първо РУ, трета е Анна Кирилова от група „Миграция“ и четвърта Даниела Георгиева, служителка в Охранителна полиция.

При мъжете първи е Мартин Малинов от Първо РУ, втори Радислав Владимиров от Второ РУ, трети Александър Стоянов също от Второ РУ и четвърти Венцислав Будинов от Първо РУ. Отборно при мъжете, на първо място са представителите на Второ РУ, на второ стрелците на Първо РУ и трети РУ – Брезник. При жените първи е отборът на ОДМВР – Перник, съставен от служители на отдел „Разследване“ и група „Миграция“ следвани от представителките на “Охранителна полиция”.

Наградите на победителите – купи и грамоти бяха връчени от директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Иван Зеленков. „Изключително съм радостен, да видя толкова добри резултати и толкова много участници в надпреварата“, каза Зеленков, приветствайки стрелците. „Точният мерник е гаранция за това, че вие ще се справите във всяка критична ситуация при изпълнение на служебните си задължения. Надявам се, да имате подобни успехи и при състезанията между представителните отбори на всички ОДМВР в страната и в бъдеще да донесете много отличия в колекцията на пернишката дирекция“, завърши словото си старши комисар Иван Зеленков.

Вижте снимки от награждаването на отборите:

Снимки: ОДМВР-Перник

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...