Разпродават терени за промишлени предприятия в Трън, собственост на Борислав Ралчев – бизнесменът създал един от най-старите трезори в София

Промишлени имоти на бизнесмена Борислав Ралчев в Трън се разпродават чрез частен съдебен изпълнител. Имотите принадлежат на ипотекирания длъжник трънската фирма “Идеал Пайп” ЕООД с длъжници по изпълнителното дело – Борислав Ралчев и “Идеал Пайп” ЕООД, научи Zapadno.com.

Някогашните цехове за пластмаса и дърво ще бъдат продадени чрез публичен търг. Общата площ на имотите е 2283 квадратни метра. Началната цена на наддаването за имот пригоден за дърводелски цех, който е с площ 1503 квадратни метра и включва цех за пластмаса е 39 660 лева. Вторият поземлен имот е урегулиран и е с площ 780 квадратни метра. В него е изградена дърводелна, която също е включена към началната цена на наддаването започваща от 32 340 лева, става ясно от Регистър на публичните продажби.

Публичната продажба ще се проведе от 26 април до 26 май, от 8 до 17 часа чрез частния съдебен изпълнител Стилиян Бадев. Огледи на недвижимите имоти могат да се правят всеки вторник и четвъртък след предварителна уговорка с частния съдебен изпълнител.

Борислав Ралчев е известен в бизнес средите още преди промените през 1989 година. В началото на 90-те години той прави най-стария трезор в София, в който е смятан за един 0т най-сигурните. Поне така се смята до 2011 година, когато трезорът е ограбен. Тогава се разбра, че по документи Ралчев е фалирал бизнесмен с кредит от около 1 милион лева.

Родната къща на Борислав Ралчев се намира в трънския квартал “Баринци”, където се носят слухове, че в района е скрил фамилни съкровища.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...