Разпродават терени за промишлени предприятия в Трън, собственост на Борислав Ралчев – бизнесменът създал един от най-старите трезори в София

Промишлени имоти на бизнесмена Борислав Ралчев в Трън се разпродават чрез частен съдебен изпълнител. Имотите принадлежат на ипотекирания длъжник трънската фирма “Идеал Пайп” ЕООД с длъжници по изпълнителното дело – Борислав Ралчев и “Идеал Пайп” ЕООД, научи Zapadno.com.

Някогашните цехове за пластмаса и дърво ще бъдат продадени чрез публичен търг. Общата площ на имотите е 2283 квадратни метра. Началната цена на наддаването за имот пригоден за дърводелски цех, който е с площ 1503 квадратни метра и включва цех за пластмаса е 39 660 лева. Вторият поземлен имот е урегулиран и е с площ 780 квадратни метра. В него е изградена дърводелна, която също е включена към началната цена на наддаването започваща от 32 340 лева, става ясно от Регистър на публичните продажби.

Публичната продажба ще се проведе от 26 април до 26 май, от 8 до 17 часа чрез частния съдебен изпълнител Стилиян Бадев. Огледи на недвижимите имоти могат да се правят всеки вторник и четвъртък след предварителна уговорка с частния съдебен изпълнител.

Борислав Ралчев е известен в бизнес средите още преди промените през 1989 година. В началото на 90-те години той прави най-стария трезор в София, в който е смятан за един 0т най-сигурните. Поне така се смята до 2011 година, когато трезорът е ограбен. Тогава се разбра, че по документи Ралчев е фалирал бизнесмен с кредит от около 1 милион лева.

Родната къща на Борислав Ралчев се намира в трънския квартал “Баринци”, където се носят слухове, че в района е скрил фамилни съкровища.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...