Земеделци от общините Брезник и Трън ще могат да получат полезни консултации чрез изнесени приемни на Национална служба за съвети в земеделието

Териториалният областен офис на Национална служба за съвети в земеделието организира изнесени приемни за земеделците от общините Брезник и Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

Изнесените консултации за двете общините ще се проведат в петък (7 април) в Общинските служби по земеделие в Трън и Брезник. Приемната в трънската общинска служба по земеделие ще започне от 9:30 до 12 часа. В брезнишката общинска служба по земеделие полезни насоки и съвети ще могат да се получат от 13 до 15 часа.

По време на изнесените приемни всеки един земеделски стопанин ще може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони. Експертите на Национална служба за съвети в земеделието разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания или като бенефициенти по мерки от ПРСР. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на Службата.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...