Земеделци от общините Брезник и Трън ще могат да получат полезни консултации чрез изнесени приемни на Национална служба за съвети в земеделието

Териториалният областен офис на Национална служба за съвети в земеделието организира изнесени приемни за земеделците от общините Брезник и Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

Изнесените консултации за двете общините ще се проведат в петък (7 април) в Общинските служби по земеделие в Трън и Брезник. Приемната в трънската общинска служба по земеделие ще започне от 9:30 до 12 часа. В брезнишката общинска служба по земеделие полезни насоки и съвети ще могат да се получат от 13 до 15 часа.

По време на изнесените приемни всеки един земеделски стопанин ще може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони. Експертите на Национална служба за съвети в земеделието разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания или като бенефициенти по мерки от ПРСР. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на Службата.

Виж също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Приемам Privacy Policy

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading...